Wait, whut? Met deze baan verdien je geld door Halloweenfilms te kijken

Op Beautify vertellen we je wel vaker over droombanen, van prinses worden in Disneyland tot een professionele chocoladeproever. Maar daar houdt het niet mee op. Voor liefhebbers van Halloweenfilms hebben wij namelijk dé perfecte job gevonden. Twee bedrijven in Amerika bieden een horror Halloween films marathon aan als baan.

En dat klinkt niet alleen fantastisch, dat ís fantastisch. Voor 24 uur Halloweenfilms kijken kan je wel 850 euro verdienen. We  vertellen je er alles over.

Geld verdienen door Halloweenfilms te kijken

Twee filmbedrijven in Amerika (CableTV.com en HighSpeedInternet.com) bieden deze Halloween een extra stimulans om een 24 uur lange movie marathon te houden. Deze actie is totaal gratis voor de deelnemers. Én als je geluk hebt kan je 850 euro verdienen, 40 euro aan Starbucks tegoed en veel meer andere cadeaus.

Zo werkt het

Met deze ‘baan’ zal je betaald krijgen om thuis te blijven en op de streaming service naar jouw keuze 24 uur lang Halloweenfilms te kijken. Als je de job hebt gekregen kan je bij één van de twee bedrijven beginnen te kijken. Als je dan 24 uur lang films hebt gekeken, krijg je een vergoeding van $1,000 (ongeveer 850 euro).

Daarnaast krijg je nog Starbucks tegoedbonnen om wakker te blijven tijdens de movie marathon én snoep om de experience compleet te maken. Waar kunnen we ons aanmelden?!

Aan deze voorwaarden moet je voldoen voor de baan

Wel belangrijk om te vermelden is dat je US citizen moet zijn om kans te maken op deze baan. Dus als je een emigratie op de planning hebt staan, komt dat goed uit. Daarnaast moet je achttien jaar oud zijn en een motivatie van maximaal 100 woorden schrijven over waarom jij perfect bent voor deze job. Aan de hand van deze criteria worden de kandidaten gekozen.

Als je de baan dan hebt gekregen gaan de bedrijven ervan uit dat je 12-16 Halloweenfilms(!) gaat kijken binnen 24 uur (de tijd dat je aan het werk bent). Een baan waar je duidelijk druk mee bezig zult zijn.

Lees ook: Droombaan alert: 7 beroepen waar je met honden kunt werken

Reageer op artikel:
Wait, whut? Met deze baan verdien je geld door Halloweenfilms te kijken
Sluiten