Laura Lammertse
Laura Lammertse Travel 14 apr 2017

Droombaan alert: dit is de perfecte baan voor mensen die lui zijn én van reizen houden

Hou jij van uren lekker luieren, niets doen en genieten in een oase van rust? Dan is dit de baan waar jij op hebt gewacht, want met deze baan kan jij heerlijk niksen en chillen terwijl je betaalt krijgt. Oh en je reist door heel Europa. Nee, het is geen droom: een droombaan, dat wel.

Het is Fatboy die jou deze zomer liggend rijk wilt maken. En dat samen met je vrienden. Het bedrijf zoekt namelijk een vriendengroep die door Europa wil reizen en de nieuwe Lamzac wil uittesten.

Professional ligger

Welke skills heb jij hiervoor nodig? Dat is eenvoudig: je moet lekker kunnen liggen. Verder ben jij een echte promoter, want tijdens jouw rondreis is het de bedoeling dat je de Lamzac uitprobeert en verkoopt. Fatboy betaalt jouw eten, drinken en benzine, want jouw vervoersmiddel is het super gave busje van Fatboy.

Er zijn verschillende teams, namelijk team juni, juli en augustus. Daarom heb je driemaal kans om deze droomjob met jouw twee of drie beste vrienden binnen te slepen.

Wil jij ook Lamzac Ambassador worden? Meld je dan hier aan. En wie weet vul jij deze zomer jouw bankrekening aan door te luieren.

Dit diertje snapt jouw voorkeur voor luieren: Huilen van geluk: Je kunt nu slapen tussen schattige luiaardjes

Reageer op artikel:
Droombaan alert: dit is de perfecte baan voor mensen die lui zijn én van reizen houden
Sluiten