Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Life 7 aug 2019
Leestijd: 4 minuten

Carrièretijgers opgelet! Deze baan past het beste bij je op basis van je sterrenbeeld

Het kiezen van een opleiding is alles behalve makkelijk, laat staan het kiezen van een beroep dat bij je past. Er zijn een aantal gelukkige meiden die van jongs af aan al weten wat ze willen worden, maar ook veel meiden die nog steeds geen flauw idee hebben. Laat de sterren je een handje helpen en lees hier welke baan bij je past op basis van je sterrenbeeld.

Er zijn zoveel opties dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Het vinden van het juiste pad is daarom makkelijker gezegd dan gedaan. Benieuwd welke baan het heelal voor jou heeft uitgekozen? Wij vertellen het je.

Deze baan past het beste bij je op basis van je sterrenbeeld

Doei keuzestress, hallo nieuwe kansen.

Tweelingen: leerkracht

Tweelingen zijn ontzettend sociaal en behulpzaam, vandaar dat lesgeven het ideale vak voor je is. Zo kan je de hele dag praten en mensen vooruit helpen. Oftewel, je doet hetgeen waar jij voor gemaakt bent.

Vissen: creative

Vissen barsten van de creativiteit, daarom is een baan waarin ze dit kwijt kunnen hen op het lijf geschreven. Wedden dat alle grote fotograven, kunstenaressen, graphic designers en film makers vissen zijn?

Ram: marketeer

Als ram ben jij erg flexibel, sociaal en creatief. Een baan in de marketing of PR is daarom echt iets voor jou. Hier kan jij je creatieve ei kwijt en ben je constant aan het socializen. Daarnaast ben jij erg zelfstandig, wat in dit vakgebied een absolute must is.

Stier: styliste

Of het nu om het stylen van een interieur gaat of over het kleden van bekende personen: jij kan dit. Als stier heb jij oog voor detail en dat is cruciaal in dit vakgebied. Jij weet altijd alles perfect met elkaar te matchen en ziet niets over het hoofd.

Kreeft: dokter of chirurg

Het verzorgende bloed stroomt door je aderen. Je doet niets liever dan anderen helpen en krijgt een enorme kick als je een heldhaftige daad verricht. Klinkt dokter of chirurg je net iets te spannend? Dan is verpleegster, therapeute of huisarts ook een geschikte keuze.

Leeuw: een baan in het entertainment

Je kan er niets aan doen, als leeuw sta jij nu eenmaal graag in het middelpunt van de belangstelling. Een baan als actrice, danseres, zangeres of presentatrice is echt iets voor jou. Houd jij er toch niet zo van als alle ogen op je gericht zijn? Ga dan aan de slag in de sales, dan maak je alsnog slim gebruik van je vlotte babbel.

Maagd: accountant

Jij bent extreem efficiënt en laat geen minuut onbenut. Een baan als accountant is je op het lijf geschreven, jouw punctualiteit zorgt ervoor dat je de beste wordt in je vak. Jij bent altijd de meest geordende meid van de vriendinnengroep en cijfers zijn echt jouw ding.

Weegschaal: advocate

Het is niet voor niets dat vrouwe Justitia in het logo van de rechtbank een weegschaal in haar handen heeft… Jij vecht altijd voor wat je wil en weet altijd iedereen aan jouw kant te krijgen. Je bent open minded en vindt in iedere situatie je draai. Oftewel, een baan als advocate is je op het lijf geschreven.

Schorpioen: scheikundige

Jij bent ambitieus, avontuurlijk en je probeert graag nieuwe dingen. Je bent super nieuwsgierig, vandaar dat scheikunde vroeger al jouw favoriete vak was. Je doet niets liever dan de hele dag experimenteren, dus later spotten we je in het lab.

Boogschutter: reisleidster

De wanderlust zit je in het bloed en het liefst ben jij 24/7 in het buitenland. Als boogschutter houd jij van de buitenlucht, daarom is een kantoorbaan jouw grootste nachtmerrie. Een baan als reisleidster is perfect voor je, want zo maak je van je hobby je werk.

Steenbok: programmeur

Jij bent altijd al een tikkeltje nerdy geweest. Als kind ging je nergens zonder je Nintendo DS en de computer werd later je beste vriend. Als steenbok ben jij geduldig en consistent, dat is waarom jij geknipt bent voor een baan als programmeur.

Waterman: journaliste

Jij zoekt altijd naar de andere kant van een verhaal en stopt niet totdat de waarheid aan het licht komt. Als waterman ben jij erg ambitieus en niet vies van hard werken. Wedden dat jij later een geharde journaliste wordt die de beste verhalen de wereld in brengt?

Lees ook: Ben jij altijd als eerste dronken? Meiden met dit sterrenbeeld zijn het snelst zat

Popsugar

Reageer op artikel:
Carrièretijgers opgelet! Deze baan past het beste bij je op basis van je sterrenbeeld
Sluiten