Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 28 apr 2017

Oh no! De baardman is eigenlijk heel erg stout en dit is waarom

Dames, opgelet. Onderzoek heeft uitgewezen dat de (o zo knappe) baardmannen helemaal niet zo romantisch en onschuldig zijn als wij denken. Nou ja, we willen natuurlijk niet iedereen over één kam scheren, maar toch blijkt dat mannen met baarden eerder geneigd zijn om stoute dingen te doen.

Hartje baardje

We houden wel van een man met een mooi baardje. Het is sexy, hip en aaibaar. Maar eigenlijk zijn ze ook heel erg stout. Niet alleen onder de lakens, ook onder de lakens van een ander.

Onderzoekers in Groot-Brittannië besloten de baardman eens onder de loep te nemen en te vragen naar hun seksleven. En wat blijkt? 47 procent van de ondervraagde baardmannen gaf toe ooit te zijn vreemdgegaan. Tegenover 20 procent van de mannen zonder baard.

Foei, baardman.

Het wordt nog erger. 45 procent van de baardmannen gaf toe wel eens te vechten, tegenover 29 procent van de gladgeschoren mannen. 40 procent van de mannen met baard heeft ooit wel eens iets gestolen, tegenover maar 17 procent van de brave mannen zonder baard.

En wij vrouwen? 62 procent heeft liever een gladgeschoren vent dan een baardman. Meer dan 35 procent geeft zelfs aan dat ze liever een man met grijs haar date dan een man met gezichtsbeharing. Ai, betekent dit dat de babyface weer hotter wordt dan de baard? Zouden de babyfaces liegbeestjes zijn? We weten in elk geval dat de baardman stout is. Heel stout.

LEES OOK: Dít is nou de reden dat mannen met baarden zo aantrekkelijk zijn

Reageer op artikel:
Oh no! De baardman is eigenlijk heel erg stout en dit is waarom
Sluiten