Renée
Renée | LinkedIn Beauty 9 mrt 2019

Tijd voor selfcare! Er is een heerlijke nieuwe spa in het Centrum van Amsterdam geopend

Als je één term in de beautywereld veel voorbij ziet komen, dan is het selfcare. Ben je toe aan een ontspannende massage of juist een super fijne facial en ben je binnenkort aan het shoppen in Amsterdam? Dan wil je zeker even bij de Beauty Boutique & Spa van Babassu een afspraak maken.

Babassu heeft namelijk schuin tegenover het Soho House een vijfde vestiging geopend en Beautify ging langs om een kijkje te nemen.

Babassu in Amsterdam Centrum

Als beautyliefhebber ben je bij Babassu in Amsterdam aan het goede adres. Je kunt namelijk niet alleen de fijnste behandelingen boeken, maar ook mooie producten kopen van merken als Pixi (favoriet op de redactie), By Terry en Tata Harper.

Bij Babassu kun je kiezen voor verschillende behandelingen. Zo koos ik – Beautify’s Renée – voor een gezichtsbehandeling, maar je kunt ook een massage reserveren, een manicure of bijvoorbeeld een peeling.

Natura Bissé Vit. C Boost

Zelf was ik erg nieuwsgierig naar de behandelingen die ze aanbieden in de spa achter de winkel. Ik koos voor de Natura Bissé Vit. C Boost.

Nu zegt dat je waarschijnlijk niet zoveel, maar als je hoort dat het een stevige energieboost is die je huid hydrateert, verheldert en herstelt wil je het ongetwijfeld ook proberen. Voeg er nog een bindweefsel boost van een klein half uur aan toe en je voelt je als herboren.

Ik liep Babassu binnen met een onzuivere huid, maar in de dagen na de behandeling zag ik alle onzuiverheden al snel verdwijnen. De huidstructuur voelt en ziet er beter uit, waardoor ik zeker weet dat ik gezichtsbehandelingen zoals deze in mijn agenda wil blijven zetten.

Wil je een kijkje nemen? Hier vind je de belangrijke informatie op een rij:
Babassu Amsterdam Centrum
Spuistraat 207
1012 VN Amsterdam

Op naar Parijs: Er zijn nu een waterpark én spa pal naast Disneyland

Reageer op artikel:
Tijd voor selfcare! Er is een heerlijke nieuwe spa in het Centrum van Amsterdam geopend
Sluiten