Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 24 november 2017

Je kunt binnenkort baby’s maken uit huid waardoor je geen man meer nodig hebt

Onlangs kwamen we al tot de conclusie dat een wereld zonder mannen zo gek nog niet is. Het is altijd girls night, je kunt altijd veilig over straat, de wereld wordt een mooiere plek en je krijgt méér orgasmes. Maar één probleem was er nog wel. En dat is dat je misschien ooit mama hoopt te worden en dat kan natuurlijk niet zonder man.

Maar wacht. Want je dacht misschien dat je toch wel een man nodig hebt in je leven, maar dat is niet zo. Want binnenkort kun je baby’s maken uit huid.

Baby’s maken uit huid

Momenteel zijn er namelijk experimenten gaande in laboratoria. Hier groeien huidcellen van een man of van een vrouw uit tot spermacellen, waarmee kinderen verwekt kunnen worden.

De experimenten zijn er zodat bijvoorbeeld twee lesbische vrouwen een baby kunnen krijgen die écht van hen beide is. Of wanneer een vrouw geen geschikte man kan vinden. Tot nu toe ben je als vrouw alleen bijna altijd veroordeeld tot het iemand ‘random’ strikken om je zwanger te maken. Wat natuurlijk niet de bedoeling is. Ook donorschap kan niet als je alleen bent als vrouw.

Als er daadwerkelijk baby’s gemaakt zouden kunnen worden vanuit huid, betekent het ook dat je geen mannen meer nodig hebt om je voort te planten. Met andere woorden, je zou een baby kunnen krijgen van je beste vriendin als je zou willen. Zodat jullie girlsquad een grote happy family wordt. Klinkt nog niet zo verkeerd toch? Je hoeft je in ieder geval geen zorgen meer te maken als je single bent.

Lees ook: 4 redenen dat je meer hebt aan een elektrische deken dan aan een man

Reageer op artikel:
Je kunt binnenkort baby’s maken uit huid waardoor je geen man meer nodig hebt
Sluiten