Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 25 januari 2017

Badgoals: ultiem chillen in een bad in de vorm van een hangmat

Een bad is een plek in huis waar je even helemaal zen kunt worden. Net zoals een hangmat. Helaas is een hangmat nu niet erg verstandig, gezien het weer. Daarom hier een essential voor in je huis: een bad in de vorm van een hangmat. Als dit niet het ultieme chillgevoel is, dan weten we het ook niet meer.

Chillen is altijd een goed doel in je leven. Meer tijd besteden aan Netflix, chillsessies met jezelf en zen worden zodat je de wereld aan kan. We stuitten op deze musthave voor in je huis: een bad in de vorm van een hangmat.

Wegkruipen in je hangmat en ultiem relaxen in je bad in één. Dat is maximaal ontspannen en precies wat elke vrouw nodig heeft in haar huis. Splinterworks ontwierp dit exclusieve bad (er zijn er maar twaalf op de hele wereld) en wij worden er erg blij van.

Dit geweldige bad kost maar liefst ruim 33.000 dollar en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood, blauw, geel, roze, goud en zilver. Kost wat, maar dan heb je wél de ultieme chill-musthave in huis. En hij is nog prachtig ook:

LEES OOK: Nooit meer je bed opmaken! Dit bed doet het automatisch

Reageer op artikel:
Badgoals: ultiem chillen in een bad in de vorm van een hangmat
Sluiten