Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 2 juni 2019

Haha dit is echte vriendschap! Je kunt een badpak dragen met het hoofd van je bestie erop

Je doet waarschijnlijk niet graag dingen zonder je allerbeste vriendin. Of het nou gaat om winkelen, wijn drinken of simpelweg thuis zijn, alles is beter als je bff erbij is. Gelukkig hoef je haar aan het strand of in het zwembad nu nooit meer te missen, want zelfs als ze er niet bij is, is ze er toch een beetje bij. (Snap je?)

Nooit meer je beste vriendin missen op het strand of op vakantie

Misschien ga je deze week of komend weekend wel een dagje strand doen met je moeder, lover of date. En misschien kan je beste vriendin er op dat moment niet bij zijn. Dat is natuurlijk diep bedroevend, want je zult de hele dag een zeker gemis voelen, maar weet je, dat hoeft niet meer. Want je kunt nu een badpak dragen met het hoofd van je beste vriendin erop.

Je zou natuurlijk niet willen dat er een schaduw over je stranddagje valt. En dat hoeft dankzij dit briljante badpak met het hoofd van je best vriendin nooit meer.

badpak met het hoofd van je beste vriendin erop kopen

Badpak met het hoofd van je beste vriendin erop kopen

Etsy verkoper Guestbookery verkoopt dit geniale item. Het is niet super goedkoop, namelijk 40 dollar, maar goed, dan hoef je wel nooit meer je beste vriendin te missen natuurlijk.

Je kunt het haar natuurlijk ook cadeau doen. Als je bang bent dat ze jou gaat vergeten op haar vakantie of wereldreis. Uiteraard laat je dan lekker je eigen hoofd erop fabriceren.

Bestellen kan hier.

Reageer op artikel:
Haha dit is echte vriendschap! Je kunt een badpak dragen met het hoofd van je bestie erop
Sluiten