Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 5 okt 2018

Baileys komt met een adventskalender én chocolade-ijs met alcohol

Kerst met je familie en vriendinnen wordt dit jaar wel heel gezellig. Baileys heeft namelijk een adventskalender gemaakt met mini flesjes én andere mega lekkere verrassingen. Ho, ho ho, mogen we alvast doorspoelen naar december?

Baileys adventskalender

Kerst vinden wij de meest gezellige tijd van het jaar en daarom rennen wij op 1 december naar de winkel om een adventskalender te kopen. Dit jaar is er een variant op de klassieke chocolade-adeventskalender want Baileys heeft er nu ook eentje en die is net even iets spannender.

Met heerlijke mini flesjes en andere lekkernijen achter elk deurtje wordt december wel héél gezellig. De alcoholische adventskalender is online te bestellen bij de Britse winkel Debenhams.

Het beste aan dit alles? Voor maar twintig euro is de kalender al voor jou en kunnen jij en je vriendinnen tot en met kerstavond genieten van een lekkere borrel én truffel chocolade.

baileys adventskalender

Verschillende smaken

Naast de standaard smaak van de likeur zijn er ook twee andere smaken, namelijk koffie en sinaasappel truffel. Vooral die laatste willen we natuurlijk proberen want hallo, truffel.

Nu kun je ervoor kiezen om het mini flesje met alcohol achterover te gooien, maar dat is eigenlijk wel zonde. Het lekkerste volgens Baileys is om het over een beetje ijs te gooien. Daar zeggen we zeker geen nee tegen.

Chocolade-ijs met alcohol

Naast de adventskalender maakt Baileys nog meer van onze dromen waar. Het merk komt namelijk ook met bakken chocolade-ijs mét alcohol. Een avondje Netflixen met je vriendinnen en ijs krijgt ineens een heel andere betekenis.

De bakken ijs bevatten 13% alchohol en supermarkt Tesco verkoopt ze voor vijf euro. Oké, goed voor je dieet is het niet echt, maar in december maakt dat toch niet uit. Wij kunnen in ieder geval niet meer wachten tot december.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Kom maar door met je spaarpot! Bij deze winkels is het al (bijna) kerst

Pretty52

Reageer op artikel:
Baileys komt met een adventskalender én chocolade-ijs met alcohol
Sluiten