Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 24 november 2017

Deze adventskalender is gevuld met chocolade en Baileys en goedkoop dat-ie is

Adventskalenders zijn al lang niet meer alleen gevuld met knuffelbeertjes, lippenstifjes of nagellakjes. De kalenders van tegenwoordig zijn veelvuldig gevuld met heerlijke alcoholische drankjes, zoals prosecco, wijn en wodka. De volgende in het rijtje is een spotgoedkope versie met Baileys.

Het is Iers, het heeft een lichtbruine kleur en smaakt romig. Als je het regelmatig drinkt, dan heeft dit raadsel voor jou zeker niet moeilijk. We hebben het natuurlijk over Baileys, het drankje dat in deze adventskalender zit.

Baileys adventskalender

De adventskalender waar alle Baileys-fans op gehoopt en gewacht hebben is hier. Een kalender waar je 24 dagen tot kerst lekker van kunt smikkelen. De kalender bevat naast een klein flesje Baileys ook 24 chocoladeblokjes. Melk. Ge-nie-ten, toch? En je hoeft geen spaargeld aan te breken want de kalender kost ongeveer 5 piek. Holy moly, super chill.

Is het al december?

Deze adventskalender is ook wat gewaagder: Oelala! Deze adventskalender zit vol met seksspeeltjes en geef maar toe dat je de vakjes wil openen

B&M Stores

Reageer op artikel:
Deze adventskalender is gevuld met chocolade en Baileys en goedkoop dat-ie is
Sluiten