Lekker! Als je deze Baileys ijsjes proeft wil je nooit meer een ander toetje deze zomer

Meisjes zijn dol op ijsjes, en als je dacht dat je de lekkerste ijsjes al had ontdekt deze zomer moet je je keuze nog maar eens herzien. Wacht maar tot je deze heerlijke Baileys ijsjes proeft. Wedden dat dit je nieuwe favoriete ijsje van de zomer wordt?!

Het is prachtig weer deze week en bij lekker weer horen ook lekkere ijsjes. We worden elke dag verrast met nieuwe smaken en na vandaag hebben we er een nieuwe favoriet bij. Er bestaan nu namelijk ook ijsjes van het heerlijke drankje Baileys. Mmmmm.

Zo smaakt een Baileys ijsje

Je kent ze nog wel van vroeger, die wafelijsjes die je lekker uit je hand kon opeten. Briljant. En bij Baileys hebben ze ook een wafelijsje gemaakt. Het wafeltje van het ijs is gemaakt van chocoladebiscuitjes, en die zijn gevuld met een mix van de likeur en romig ijs. Loopt het water je al in de mond?

Oh My Dish

Momenteel worden de ijsjes alleen nog maar verkocht in Australië, wij snappen niet waarom, want er wonen ontelbaar veel Baileys fans in Nederland. Maar, één kleine troost, op de website van Oh My Dish staat een recept waarin wordt uitgelegd hoe je zélf Baileys ijs maakt. Waarschijnlijk net zo lekker.

Reageer op artikel:
Lekker! Als je deze Baileys ijsjes proeft wil je nooit meer een ander toetje deze zomer
Sluiten