Droom jij van witte stranden? Je kunt nu een super goedkope reis naar Bali boeken en JA dat wil je

Hagelwitte stranden, rijstvelden die tot aan de horizon reiken en badplaatsen met hoge golven waar je surfershart sneller van gaat kloppen. We hebben het natuurlijk over Bali. Dit Indonesische eiland is verandert in één van de meest populaire reisbestemmingen ter wereld en die staat natuurlijk ook op jouw bucketlist.

Je vindt tegenwoordig bijna meer tips voor Bali dan menig andere stad in Europa. De ene na de andere hotspot opent zich op het eiland en dat geeft je alleen maar nog meer redenen om te gaan. We hebben zelfs een super deal voor je gevonden dus pak je koffer maar vast in.

Goedkoop naar Bali

Op Bali zelf leef je heel goedkoop alleen zijn de tickets nog aan de prijzige kant vanuit Europa. Gelukkig hebben we een waanzinnige aanbieding voor je gevonden voor een 10-daagse reis naar Bali voor maar 587 euro per persoon. Een spotprijsje als je kijkt naar wat je er allemaal voor krijgt.

Je vliegt namelijk met KLM en óók een superior kamer met ontbijt (in een luxe resort) is inbegrepen in deze prijs. Bel nu meteen je lover om deze reis te boeken want een romantischere plek voor jullie jubileum bestaat niet.

Reis geboekt? Dan wil je ongetwijfeld weten waar je de mooiste (onontdekte) plekjes van het eiland kunt vinden.

Reageer op artikel:
Droom jij van witte stranden? Je kunt nu een super goedkope reis naar Bali boeken en JA dat wil je
Sluiten