Isis van Graas
Isis van Graas Travel 13 juni 2019

Pak je koffers! Deze landen in Zuid-Oost Europa worden nog niet drukbezocht en zijn betaalbaar

Heb je de Balkan landen al eens bezocht? Dit stukje Europa is zeker vakantiewaardig. Kroatië, Macedonië, Albanië en Montenegro zijn dé pareltjes van Zuid-Oost Europa en verdienen een plekje op je bucketlist.

Het voordeel van deze bestemmingen? Ze worden nog niet overspoeld door toeristen en de prijzen zijn nog laag. Profiteer ervan en geniet van de mooie bestemmingen.

Lees ook: Vergeet Ibiza want Madeira neemt het stokje over als fijnste bestemming binnen Europa

De allerleukste landen in Zuid-Oost Europa

Pak maar snel je koffer(s) in want het duurt niet lang meer totdat de paradijsjes van de Balkan ontdekt worden. Kroatië staat al een poosje op onze vakantielijstje, maar we kunnen er vandaag nog drie aan toevoegen.

1. Macedonië

Tijdens een bezoekje aan Macedonië is het leuk om een bezoekje aan het Ohrid meer op de planning te zetten. Het is een van de oudste en mooiste meren van het land. Het is er zo mooi dat dit al reden genoeg is om een ticket te boeken.

2. Kroatië

Als we Kroatië in één woord moeten beschrijven, zou het ‘levendig’ zijn. Het volk in Kroatië is ontzettend gastvrij en houden wel van een feestje. Natuurlijk is er ook een heleboel mooie natuur te zien en zijn er veel culturele plekken te vinden.

3. Albanië

Een kleurrijke en bijzondere get-away van Albanië is de hoofdstad Tirana. Leuk feitje: Albanië heeft zo’n 50 jaar in isolatie geleefd van de rest van de wereld en dat is in Tirana nog goed te zien.

4. Montenegro

De kust van Montenegro heeft veel verschillende kiezelstrandjes, het water is helderblauw en de zon schijnt bijna altijd. Perfect dus als je op zoek bent naar een strandvakantie.

Lees ook: Ga jij naar Canggu op Bali? Dan wil je deze 6 toffe uitjes en hotspots op je to do list zetten

Reageer op artikel:
Pak je koffers! Deze landen in Zuid-Oost Europa worden nog niet drukbezocht en zijn betaalbaar
Sluiten