Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 31 jan 2018

Haha! Dit restaurant in Breda zoekt ballenbaktesters dus geef je maar op

Soms - oké vaak - heb je zin om je weer helemaal kind te voelen. Je wil gewoon rennen en gillen en spelen. Zonder je ook maar ergens druk om te maken. En wat is er nou heerlijker dan je weer kind te voelen door in een ballenbak te duiken?!

In de meeste ballenbakken zitten natuurlijk daadwerkelijk kinderen. En dan voel je je misschien een beetje bezwaard om ook een duik te nemen. Maar dat hoeft niet meer. Want je en je vriendinnen kunnen namelijk ballenbaktesters worden.

Restaurant Happy Italy in Breda zoekt zulke ballenbaktesters. Het is namelijk een nieuw restaurant (deze maand geopend) en de managers willen wel dat de ballenbak klaar is voor gebruik.

Ballenbaktesters gezocht

Aan jou de eervolle taak om te testen hoe de ballenbak zwemt. Wat het precíes inhoudt weten we niet, maar we stellen ons zo voor dat je gaat beoordelen of er genoeg ballen in de bak zitten. En of je lekker tussen de ballen kunt verdwijnen. Of zo.

Trommel je besties maar op en neem contact op met Happy Italy als je je geroepen voelt om ballenbaktester te worden.

En mocht je liever een andere functie vervullen bij het restaurant, dan kan dat ook. Je kunt ook nog horecamanger, pastakok of pizzabakker worden. Ook niet verkeerd.

Reageer op artikel:
Haha! Dit restaurant in Breda zoekt ballenbaktesters dus geef je maar op
Sluiten