Love 26 apr 2016 Joke-Jiers Botma

BAM! Alleen meisjes die kickboxen hebben deze 8 geweldige voordelen

Je ziet er dan misschien wel uit als een meisje-meisje maar binnen in jou schuilt een vechtlustige leeuwin. Je kan je geen leven voorstellen zonder de sport die het liefst beoefent: kickboxen. Shout out naar alle meisjes die kickboxen want je bent té gek:

1. Je kan jezelf altijd verdedigen

Oké, het is natuurlijk niet zo dat je misbruik mag maken van je vechttechnieken, maar handig is het wel. Je weet maar nooit wat voor griezel je tegenkomt op straat en jij kan in ieder geval een paar rake klappen uitdelen. En dat kan zomaar eens een beroving of zelfs je leven redden.

2. Je bent ziekelijk populair

Want je bent bijna nooit gefrustreerd, gestrest of chagrijnig. Want als je dat wel bent ga je even lekker trainen en ben je daarna herboren. Mensen vinden het heerlijk, een meid die lekker in haar vel zit. Daarnaast kan en zal je altijd je geliefden beschermen als het nodig is. En dit maakt jou nou eenmaal geliefd onder iedereen.

3. Killerbody

Met kickboxen train je álles wat je je maar kan bedenken. Je hebt niet alleen een geweldige conditie wat je doet blaken van gezondheid, maar je lichaam ziet er ook van top tot teen ge-wel-dig uit. Kickboxen zorgt er namelijk voor dat je al je spieren gebruikt.

4. Mannen vinden je gruwelijk sexy

Niet alleen vanwege je killerbody maar ze vinden het simpelweg een beetje intimiderend, een meisje dat kan kickboxen. Het heeft een beetje het Angelina Jolie effect: ontastbaar, maar zo gewild.

5. Je kan tegen een stootje

Want het komt nou eenmaal wel eens voor dat je een harde stoot op je mooie poppenlijfje krijgt. En dat doet soms pijn, heel veel pijn. Maar daardoor heb je geleerd dat pijn relatief is en je kan volmondig zeggen dat je tegen een stootje kunt. En ook dat is een verademing voor een man, een meisje dat niet huilt om elk pijntje.

6. Je bent een doorzetter

En daar zal je je hele leven profijt van hebben. Je weet namelijk als geen ander dat als je ergens hard genoeg voor werkt, je uiteindelijk beloond zal worden. Dit werpt ook zijn vruchten af in je studie, werk en liefdesleven.

7. Je hebt een giga uithoudingsvermogen

En dat maakt je de sekspartner waar elke man van droomt, oeps.

8. Boxerbraids zijn hotter dan ooit

En daardoor zie je er tijdens het trainen elke keer weer uit om door een ringetje te halen. Want eerlijk is eerlijk, elk meisje vindt het heerlijk om er fashionable uit te zien tijdens het sporten.

LEES OOK: Hockeymeisjes opgelet! Alleen jullie hebben deze 9 voordelen

Reageer op artikel:
BAM! Alleen meisjes die kickboxen hebben deze 8 geweldige voordelen
Sluiten