Inga Stoit
Inga Stoit Life 7 aug 2018

Verrukkelijk! Banaan met chocolade en Licor 43, is wat jij vanavond op de barbecue wilt

Vlees, ananas en vis kennen wij ondertussen wel op de barbecue. Maar banaan met chocolade en Licor 43, is toch echt wel het beste idee allertijden. Dit dessert is adembenemend lekker en eten wij het liefste 3 keer per dag. Wat een mazzel dat het nog zo lang zomer blijft.

Trommel je vriendinnen maar vast op, want vanavond gaan jullie barbecueën. Banaan met chocolade en Licor 43, is jullie nieuwe favoriete eten op de barbecue. Dit maakt deze zomer nog mooier dan ze al is. Wat een briljante uitvinding is dit zeg.

Banaan met chocolade en Licor 43

Je zou denken dat dit idee komt van een briljant iemand die gaat over toetjes. Maar dit geweldige idee komt toch echt van iemand die normaal gesproken enorm veel vlees op de barbecue legt. Het idee komt namelijk van Slagerij Aad van Eijk. Hij deelde zijn idee op Instagram. Dit bericht werd uiteraard massaal geliked en gedeeld op Facebook.

Zelf maken

Nu wil jij uiteraard weten hoe je dit zelf kan maken. Gelukkig is dit meer dan makkelijk. Snijd een banaan open, doe er wat Tony’s Chocolonely in en maak dit af met een scheutje Licor 43. Hoe simpel en smakelijk wil je het hebben? Wij gaan dit dessert hoe dan ook maken vanavond en dat wordt onwijs smullen.

Reageer op artikel:
Verrukkelijk! Banaan met chocolade en Licor 43, is wat jij vanavond op de barbecue wilt
Sluiten