Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 14 feb 2018

Vanavond de barman van First Dates ontmoeten? Wij weten waar ‘ie is

Als je single bent en de barman van het tv-programma First Dates wel ziet zitten, kon je hem vandaag inhuren via onze actie Rent a Boyfriend. Maar, je kunt hem vanavond ook nog in het echt aanschouwen.

Een vriendje huren voor een dag, dat is toch best een uitkomst als je single bent. Dankzij onze actie Rent a Boyfriend kon je vandaag appen met de barman van First Dates.

Deze knappe barman werd vandaag letterlijk overspoeld met berichtjes van vrouwen en hij heeft zijn uiterste best gedaan om iedereen een onvergetelijke Valentijnsdag te bezorgen. Maar, er is meer.

De barman van First Dates ontmoeten

Want zo’n virtuele lover is natuurlijk wel gezellig, maar het liefst wil je natuurlijk iemand van vlees en bloed voor je hebben staan. Nou, wij weten waar de barman vandaag uithangt.

Victor Abeln zoals de barman namelijk echt heet, geeft namelijk een lezing in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Over niets minder dan de liefde en daten. En hij wil dolgraag dat al zijn (stille) aanbidders aanwezig zijn om een praatje mee te maken, zo heeft hij aan ons laten weten.

Begint om 20.00 uur. Als je erbij wil zijn, klik dan hier voor meer informatie. Of wacht hem op in de bar.

Reageer op artikel:
Vanavond de barman van First Dates ontmoeten? Wij weten waar ‘ie is
Sluiten