Renée
Renée | LinkedIn Life 19 jul 2018

Vrijgezelle vriendinnen opgelet! Bij deze Amsterdamse barren loop je de mooiste mannen tegen het lijf

App je girlsquad: jullie gaan dit weekend op stap in Amsterdam. Beautify is namelijk op onderzoek uitgegaan en hallootjes, wij weten inmiddels waar je de mooiste mannen tegen het lijf loopt. Ben je benieuwd waar jullie aan het goede adres zijn? Lees dan vooral snel verder.

Knappe mannen spotten in Amsterdam: bij deze barren wil je zijn

Met ontelbaar veel barren, clubs en andere uitgaansgelegenheden is het iedere keer een drama om de leukste plekjes in de stad te vinden. Maar maak je geen zorgen, als je graag mannen leert kennen ben je bij de volgende plekken in Amsterdam aan het goede adres.

Om onze mannen vast te leggen gebruikten we de Samsung Galaxy S9, die uitstekende foto’s zou maken bij weinig licht. Wij namen de proef op de som en namen het toestel mee het Amsterdamse uitgaansgebied in. En zoals je kunt zien is die test geslaagd. (Side note: we maakten bij verschillende barren en clubs foto’s, deze foto’s van de mannen zijn in willekeurige volgorde in het artikel geplaatst).

knappe mannen barren amsterdam

De Tulp

De Tulp is niet alleen ontzettend fotogeniek, de mannen zien er ook uit alsof ze zo uit een modellencampagne zijn gelopen. De Pijp is een perfecte locatie om het Amsterdamse schoon (achter de bar) te bekijken. Vergeet dus niet om deze plek aan je nog te bezoeken-lijstje toe te voegen.

Adres: Marie Heinekenplein 33

Palladium

Is het type voetballer precies waar je knikkende knieën van krijgt? Dan is Palladium zeker een plek waar jij en je meiden een drankje willen drinken. Verwacht Vespa’s voor de deur en genoeg jong gezelschap. Reken er maar op dat jullie hier iets langer blijven dan gepland.

Adres: Kleine-Gartmanplantsoen 7

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: Heb je altijd al willen weten: Op deze plekken vind je knappe mannen in Nederland

knappe mannen barren amsterdam

Chicago Social Club

Als de Tinder-man jou wel kan bekoren, is Chicago Social Club voor jou de place to be. Of wat zeggen we, ‘de Soos’. Hier doen jij en je besties niet alleen heerlijk de voetjes van de vloer, maar kom je óók nog eens leuke mannen tegen.

Adres: Leidseplein 12

Momo

Voor een avondje Momo wil je je mooiste outfit uit de kast trekken. Donderdag- en vrijdagavond zijn dé avond om te schitteren met een cocktail in de hand. Hip Amsterdam komt dan hier om te drinken – lees: vrouwen te kijken -. Let op, het is dan wel ontzettend druk.

Adres: Hobbemastraat 1

knappe mannen barren amsterdam

Skatecafe

Een goede plek om eens te bezoeken is het Skatecafe. Dit is namelijk een goede locatie om een biertje te drinken en mannen te leren kennen. Ook leuk: het is weer eens wat anders dan de normale barren waar je komt zoals de naam al doet vermoeden.

Adres: Gedempt Hamerkanaal 42

Ebeling

Oud-leden van het corps hebben nog weleens de neiging om elkaar weer eens te ontmoeten bij de Ebeling. Je snapt het al, als je een praatje wil maken is dit zeker een goede locatie voor een avondje drankjes drinken. Op naar de Overtoom, dus.

Adres: Overtoom 52

knappe mannen barren amsterdam

Vesper

Gaat een cocktailtje er wel in bij jullie? Vergeet dan niet om naar Vesper te gaan. Deze gezellige bar is een prima plek om het mannelijk schoon tegen het lijf te lopen. Sterker nog, de mannelijke collega’s waarmee Beautify de redactie deelt vind je hier.

Adres: Vinkenstraat 57

Chin Chin Club

Chin Chin Club aan de Rozengracht is sinds een tijdje de place to be om niet alleen een leuke tijd te hebben, maar ook knappe mannen te ontmoeten. De Beautify redactie heeft zelf ook even poolshoogte genomen. Geloof ons, hier kom je niet één, niet twee, maar minstens drie hotties tegen.

Adres: Rozengracht 133

knappe mannen barren amsterdam

Pssst: vergeet niet om de knappe mannen vast te leggen

Ben je bij de barren geweest? Dan komt het natuurlijk weleens voor dat je met die leuke man van de avond een foto maakt. Maar iedereen weet hoe moeilijk het is om een fatsoenlijke foto in het donker te maken. Gelukkig is daar nu een oplossing voor.

Dit jaar heeft Samsung namelijk een nieuwe smartphone geïntroduceerd: de Samsung Galaxy S9. Eén van de functies die wij helemaal top vinden is de low light camera. Dat zegt je nu misschien niet zoveel, maar geloof ons, het werkt goed. Dankzij de dubbele diafragma lens maak je in ieder licht – dus ook het donker – goede foto’s.

Een paar tips voor fotografie in het donker:
– Houd je telefoon goed stil en neem de tijd om de foto te maken
– Met de Galaxy S9 hoef je geen flits te gebruiken in het donker en daarmee voorkom je rode ogen en een bleke huid op nachtfoto’s
– Zoom niet in om de kwaliteit van de foto zo hoog mogelijk te houden

Om nóg toffere foto’s te maken kun je het volgende doen. Open de camera in Pro Mode. Klik dan shutter speed aan en kies voor Dual Aperture. Verlaag de shutter speed tot één seconde en maak vervolgens de foto. Je ziet dat je op die manier coole foto’s maakt, waarmee je mooi met het licht kunt spelen:

Advertisement

In samenwerking met Samsung

Reageer op artikel:
Vrijgezelle vriendinnen opgelet! Bij deze Amsterdamse barren loop je de mooiste mannen tegen het lijf
Sluiten