Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 16 jan 2018

Vet: De Bassie en Adriaan auto is te huur voor je roadtrip

De wind in je haar, zon op je hoofd, je girlsquad om je heen en rijden naar een onbekende bestemming. Dat gaat geheel in stijl, stralend in een prachtige auto. En dan willen jullie er natuurlijk niet zomaar eentje. Wat dachten jullie van de auto van de jeugdhelden Bassie en Adriaan?

Doei doei limousine, hallo Bassie en Adriaan auto

Je zag ze al aankomen, je favoriete clown en acrobaat. In hun keivette rode auto met gele stippen. En de auto kon nog een knipoog geven ook. Als kind wilde je niets liever dan een ritje maken in deze stoere bak. En de Bassie en Adriaan auto kan nu gehuurd worden door jou.

Jouw jeugddroom komt misschien wel uit. Want we willen allemaal wel in een speciale auto een speciaal ritje maken, toch? Trommel je girlsquad op en ga een dagje op stap. Wedden dat jullie heel wat bekijks hebben? Kan niet anders dan dat dit lachen, gieren, brullen wordt.

Jouw entree zal niemand meer vergeten

Durf je eigenlijk niet zo goed in zo’n Bassie en Adriaan auto te rijden? Maak je geen zorgen. Deze Talbot Matra Rancho is niet de nieuwste auto meer. Daarom zit een potje scheuren er niet in, dat kan het oude barrel niet aan. Maar dat is ook niet zo erg toch?

Je dient wel tegen een beetje avontuur te kunnen. Een spannend ritje gaat het zeker worden, want het verhuurbedrijf genaamd Visscher in Culemborg beweert dat de auto best wat over de weg zwalkt.

Voor 250 euro per dag kunnen jij en je girlsquad letterlijk het gevaar op de weg zijn. Onze tip: gebruik hem lekker voor je entree op je feestje. Net zo veilig, net zo leuk. Jij bent de ster (of clown, you decide).

Reageer op artikel:
Vet: De Bassie en Adriaan auto is te huur voor je roadtrip
Sluiten