Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 7 jun 2017

Whatsappen met Bastiano van Ex On The Beach Double Dutch: ‘Ik heb een spelletje met Alisa gespeeld’

Wat hebben we weer genoten van de vierde aflevering van seizoen 2 van Ex On The Beach Double Dutch. Een sexy nacht in de villa voor Bastiano en Rosalie, heel wat hair extensions die eruit getrokken zijn in de villa én wellicht het begin van een trio. Hoewel die sexy nacht vrij rustig bleef, zijn we anders gewend van Bastiano. Wij whatsappten met hem over zijn deelname aan het programma.

Ex on the Beach Double Dutch is iedere zondag te zien op MTV. En dat het ons gemis van Temptation Island zou gaan opvullen werd gelijk duidelijk. Bastiano heeft al een tijdje één van de hoofdrollen in de Villa, wat hij naar eigen zeggen zelf heeft veroorzaak.

Maar na de afleveringen heb je ook altijd een hoop vragen toch? Bijvoorbeeld hoe de deelnemers dit allemaal gewoon voor de camera kunnen doen, terwijl hun moeder meekijkt? Daarom whatsappen wij iedere week met één van de deelnemers. En na aflevering 4 is natuurlijk heel fijn om even te babbelen met Bastiano over zijn boevengedrag. En dit is wat hij te melden heeft:

1. Alisa vertelde alleen maar leugens volgens Bastiano

Misschien zetten we hem een beetje voor het blok, maar volgens Bastiano is alles wat Alisa zegt niet waar.

2. Hij speelde een spelletje met Alisa

Nu zegt hij dat lullen over iemand anders in de media niet zijn ding is, maar hier lijkt hij geen probleem mee te hebben op tv.

3. Hij heeft een nieuwe vriendin

En het is niet Nikki, maar wel een ex. Zal zij ook nog deelnemen aan het programma?

4. De neuspiercing blijft

Het was je wellicht nog niet opgevallen, maar Mr. Muscle heeft een neuspiercing.

Blijf vooral Beautify in de gaten houden, volgende week spreken we weer een kandidaat uit Ex On The Beach Double Dutch. Heb je prangende vragen voor één van hen? Stuur die vooral in via [email protected]

Reageer op artikel:
Whatsappen met Bastiano van Ex On The Beach Double Dutch: ‘Ik heb een spelletje met Alisa gespeeld’
Sluiten