Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 18 jul 2020

Altijd al gedroomd van een eigen bad? Hier koop jij je eigen ‘Bath Bucket’

Wanneer je geen bad in je badkamer hebt, kun je daar eeuwig naar verlangen. Want eerlijk is eerlijk, hoe lekker is het om na een lange werkdag lekker te ontspannen in bad? Juist ja, heerlijk. Helaas zit dat er niet voor iedereen in. Misschien heeft je bestie of je lover wel een bad in huis waar je soms in mag, maar het is altijd fijner om het zelf te hebben.

Wij hebben iets heel leuks ontdekt. Je kunt namelijk voor een spotgoedkope prijs je eigen ‘Bath Bucket’ kopen.

Bath Bucket

Het is vandaag feest, want vanaf vandaag ben jij op de hoogte van de Bath Bucket. Je vraagt je natuurlijk vast af wat een Bath Bucket precies inhoudt. Well, we can tell you. Het is een grote tobbe waar je als volwassen persoon lekker in kan badderen, zie hieronder een voorbeeldplaatje.

Bron: bol.com

Je kunt dus ein-de-lijk thuis in bad gaan en een avondje heerlijk ontspannen. Tot nu toe bestonden dit soort baden eigenlijk alleen nog maar voor kinderen maar deze nieuwe variant is absoluut groot genoeg voor jou en mij. Hoe leuk? Je kunt de Bath Bucket ook kwijt in een wat kleinere badkamer, ideaal voor de stadsmensen met een wat kleiner huis onder ons ;-). En wanneer jij het bad eventjes niet nodig hebt, kan je hem gewoon aan de kant zetten. Het weegt namelijk helemaal niets.

Handig!

En het leuke is: aan de zijkant vind je een handig bakje waar je al je badproducten in kunt bewaren. Haal dus maar alvast je favo badolie in huis. Daarnaast is dit bakje ook ideaal te gebruiken om een lekker kopje thee of glas wijn in te zetten. Pak er een goed boek bij en je kunt écht even heerlijk ontspannen.

Je zult je vast afvragen waar je het water eruit kan laten nadat je uitgebadderd bent. Daar is zeker over nagedacht. Er is namelijk een afvoerslang bijgeleverd waarmee je het water af kan tappen. Handig, toch? Je kunt de Bath Bucket hier kopen voor maar €59,95.

Lees ook: Handig – Dit fantastische badrekje wil jij gegarandeerd in je badkamer hebben

Reageer op artikel:
Altijd al gedroomd van een eigen bad? Hier koop jij je eigen ‘Bath Bucket’
Sluiten