Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 22 aug 2017

De bbq donut is het perfecte uitje met je girlsquad morgen

Oh yeah: het wordt warm morgen. EIN-DE-LIJK. En daar hoort een bijpassende activiteit bij. Je kunt op een boot gaan. Maar, je kunt ook met je girlsquad als echte VIP's vertoeven op een bbq donut. En dat klinkt geweldig:

Bqq donut?!

Ja, het bestaat echt. Misschien heb je een beetje een gek beeld bij een bbq donut. Nee, het is geen bbq in de vorm van een donut. Bijna. Het is een bootje in de vorm van een donut met een bbq in het midden. Geniaal.

De ultieme chill ervaring beleef je in een bbq donut op de Loosdrechtse plassen, de Noorderplassen of bij Zwolle. Drie uur lang vaar jij met je girlsquad over het water met de zon op je bol, lekkere drankjes en eten.

Zon, varen, eten en drinken

Je kunt er al met z’n achten op en voor drie uur varen inclusief vlees, salades en drankjes betaal je maximaal tegen de vijftig euro per persoon, afhankelijk van de plek waar je hem huurt. Vegetariër? Visliefhebber? Geen probleem, jullie kunnen zelf een pakket kiezen. En genieten maar.

Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. Maar één ding is zeker: dit wil je een keer meemaken. Hallo zomer, hallo ultieme chillsessies. Dit is #deleven.

Toch liever iets anders doen? Je kunt dit weekend de film Baywatch kijken óp het strand in Scheveningen

Reageer op artikel:
De bbq donut is het perfecte uitje met je girlsquad morgen
Sluiten