Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 6 dec 2018

Beautify 12 Days of Christmas: srprs.me cadeaubon van 150 euro

Welkom in de allermooiste maand van het jaar. Om de feestdagen nóg leuker te maken heeft Beautify iedere dag een heerlijke winactie voor je. Want of je nu geen of juist veel pakjes onder de boom hebt liggen, dankzij Beautify zijn er veel meiden verzekerd van een cadeau tijdens de feestdagen.

Iedere dag vind je op Beautify een spiksplinternieuwe en te gekke winactie zodra de klok 12:00 uur slaat.

Beautify’s winactie: srprs.me

Wat moet je doen? Heel simpel, het winformulier compleet invullen en 24 uur wachten of je de gelukkige winnares bent. Elke dag mag je meedoen aan de winactie van die dag, dus zorg er zeker voor dat je terugkeert op de website. En laat het natuurlijk ook aan je vriendinnen weten, want die verdienen de prachtige prijzen ook.

srprs.me winactie

De winactie van vandaag is in samenwerking met srprs.me. Je weet wel, die reisorganisatie waarmee je een tripje kan maken naar een onbekende bestemming. Pas onderweg weet je waar je naar toe gaat. Op die manier is het echt een verrassing waar je vakantie heen gaat. Alleen voor de echte avonturiers dus.

We geven 1x een cadeaubon van 150 euro weg. Hiervan kun je al een leuk reisje maken in Nederland. Wil je verder weg? Dan kun je natuurlijk nog wat bijleggen.

PS: Vergeet je niet om srprs.me op Instagram te volgen?

Deze actie is verlopen. Je kunt helaas niet meer meedoen. Houd Beautify in de gaten voor nieuwe acties, want de komende dagen komt er nog veel leuks aan.

Beautify’s 12 Days of Christmas: Kaartjes voor de All You Need is Love film + het bordspel

Reageer op artikel:
Beautify 12 Days of Christmas: srprs.me cadeaubon van 150 euro
Sluiten