Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann | LinkedIn Life 12 dec 2020

Beautify adventskalender #12: HUAWEI WATCH FIT t.w.v. €129,99

Het is december en dat betekent een maand vol feest. Natuurlijk dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En om de countdown naar kerst extra leuk te maken, hebben we een verrassing voor je. Beautify geeft namelijk iedere dag (herhaal: IEDERE DAG) van december een te gekke prijs weg in de Beautify Adventskalender. Wil je winnen? Lees dan snel verder.

Vandaag geven we een te gekke HUAWEI WATCH FIT ter waarde van €129,99 weg. En geloof ons, die wil je winnen.

Winnen op 13 december: HUAWEI WATCH FIT t.w.v. €129,99

Het is weer december en daarmee is het feestseizoen officieel geopend. Sinterklaas, kerst, oud en nieuw: genoeg om naar uit te kijken. En om deze mooie maand nóg wat specialer te maken, geven we op Beautify ie-de-re dag op Instagram een geweldige prijs weg uit onze Beautify Adventskalender.

We zijn al een tijdje bezig, en gaan nog lang niet stoppen. Vandaag maak je 24 uur lang kans om een Watch Fit van Huawei te winnen. En dat kun je wel gebruiken om fit het nieuwe jaar in te gaan. Met de HUAWEI WATCH FIT kun je allerlei workouts doen, je stappen tellen en er zit zelfs een personal coach ingebouwd. En dat is nog niet alles, de WATCH FIT heeft een batterijduur tot 10 dagen en een extra groot AMOLED display.

HUAWEI

Kans maken

We weten niet hoe het met jou zit, maar deze prijs komt als geroepen voor ons. Nu we veel thuis zijn, is het fijn om een horloge te hebben dat ons eraan herinnert fit te blijven. En bestaan er voor de goede voornemens voor 2021 echt geen excuses. Wat je moet doen om te winnen? Heel simpel. Volg de stappen in onze laatste Instagram-post. Good luck!

Reageer op artikel:
Beautify adventskalender #12: HUAWEI WATCH FIT t.w.v. €129,99
Sluiten