Beautify adventskalender #9: gepersonaliseerde badjas voor jou en je bestie

Het is december en dat betekent een maand vol feest. Natuurlijk dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En om de countdown naar kerst extra leuk te maken, hebben we een verrassing voor je. Beautify geeft namelijk iedere dag (herhaal: IEDERE DAG) van december een te gekke prijs weg in de Beautify Adventskalender. Wil je winnen? Lees dan snel verder.

Vandaag geven we twee gepersonaliseerde badjassen weg één voor jou en eentje voor je bestie. En geloof ons, die wil je winnen.

Winnen op 9 december: Badjas van Le-Olive

Het is weer december en daarmee is het feestseizoen officieel geopend. Sinterklaas, kerst, oud en nieuw: genoeg om naar uit te kijken. En om deze mooie maand nóg wat specialer te maken, geven we op Beautify ie-de-re dag op Instagram een geweldige prijs weg uit onze Beautify Adventskalender.

We zijn al een tijdje bezig, en gaan nog lang niet stoppen. Vandaag maak je 24 uur lang kans om twee gepersonaliseerde badjassen te winnen te winnen voor jou en je bestie. Het is niet zomaar een badjas, maar een onwijs fluffy poeder roze badjas. Wie wil dat niet?!

De badjassen zijn 100% fleece en onwijs zacht. Om de badjas te personaliseren is er van alles mogelijk. Je kunt de plek van de tekst kiezen, op de voor- of achterkant. Daarnaast natuurlijk wat er op je badjas komt. Of je nu kiest voor een leuke bijnaam of je eigen naam, niemand heeft dezelfde badjas als jij. Dat is nu zo leuk, jouw badjas is écht uniek.

Beautify Adventskalender: kans maken

Nu we veel thuis zijn, is het heerlijk om een goede badjas te hebben. Dat begrijpen we, lekker de hele dag hangen in je mega zachte badjas. Wat je moet doen om te winnen? Heel simpel. Volg de stappen in onderstaande Instagram post. Good luck!

Reageer op artikel:
Beautify adventskalender #9: gepersonaliseerde badjas voor jou en je bestie
Sluiten