Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty en Style 15 dec 2020
Leestijd: 1 minuut

Beautify adventskalender #15: Win dit pakket van OPI

Het is december en dat betekent een maand vol feest. Natuurlijk dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En om de countdown naar kerst extra leuk te maken, hebben we een verrassing voor je. Beautify geeft namelijk iedere dag (herhaal: IEDERE DAG) van december een te gekke prijs weg in de Beautify Adventskalender. Wil je winnen? Lees dan snel verder.

Vandaag krijg je 24 uur lang de kans om onderstaand pakket van OPI te winnen. Perfect voor de feestdagen!

Winnen op 14 december: een pakket van OPI

Het is weer december en daarmee is het feestseizoen officieel geopend. Sinterklaas, kerst, oud en nieuw: genoeg om naar uit te kijken. En om deze mooie maand nóg wat specialer te maken, geven we op Beautify ie-de-re dag op Instagram een geweldige prijs weg uit onze Beautify Adventskalender.

We zijn al een tijdje bezig, en gaan nog lang niet stoppen. Vandaag maak je 24 uur lang kans op een pakket van OPI. Het pakket bestaat uit limited edition nagelkleuren, een primer, een topcoat én 30 kristalletjes met nagellijm om je nagels te versieren. Perfect voor de feestdagen (en daarna)

Kans maken

We weten niet van jou, maar een pakket van ons favoriete nagellakmerk OPI is altijd welkom, helemaal zo net voor de feestdagen. Misschien is dit wel jouw ultieme kerstcadeautje. Wat je moet doen om te winnen? Heel simpel. Ga naar onze laatste Instagram post en volg de stappen die je moet nemen. Good luck! De winnaar wordt morgen al bekend gemaakt, je hoeft dus helemaal niet lang te wachten.

 

Reageer op artikel:
Beautify adventskalender #15: Win dit pakket van OPI
Sluiten