Beautify adventskalender #10: win 10x een film huren bij Pathé Thuis

Het is december en dat betekent een maand vol feest. Natuurlijk dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En om de countdown naar kerst extra leuk te maken, hebben we een verrassing voor je. Beautify geeft namelijk iedere dag (herhaal: IEDERE DAG) van december een te gekke prijs weg in de Beautify Adventskalender. Wil je winnen? Lees dan snel verder.

Vandaag geven we 10 tegoedbonnen voor films op Pathé Thuis weg. En geloof ons, die wil je winnen.

Winnen op 10 december: tegoedbonnen voor Pathé Thuis

Het is weer december en daarmee is het feestseizoen officieel geopend. Sinterklaas, kerst, oud en nieuw: genoeg om naar uit te kijken. En om deze mooie maand nóg wat specialer te maken, geven we op Beautify ie-de-re dag op Instagram een geweldige prijs weg uit onze Beautify Adventskalender.

We zijn al een tijdje bezig en gaan nog lang niet stoppen. Vandaag maak je 24 uur lang kans om tegoedbonnen te winnen voor Pathé Thuis. Bij Pathé Thuis kan je de allernieuwste films bekijken – gewoon thuis vanaf je bank. Je hoeft helemaal niet naar de bioscoop. Normaal gesproken kan je voor een abonnement kiezen, waarna je de films kan bekijken. Maar als je deze winactie wint, kan je de films gratig kijken voor een bepaalde tijd. Hoe fijn is dat! Als je Pathé Thuis daarna verder wilt gebruiken kan je altijd nog naar de abonnementen kijken. Hier kan je nog meer lezen over Pathé Thuis.

Kans maken op de Beautify Adventskalender acties?

We weten niet van jou, maar deze prijs komt als geroepen. Nu we veel thuis zijn, willen we heel graag op de bank hangen en één van de nieuwste films bekijken bij Pathé Thuis. Dat begrijpen we. Wat je moet doen om te winnen? Heel simpel. Volg de stappen in onderstaande Instagram post. Good luck!

Reageer op artikel:
Beautify adventskalender #10: win 10x een film huren bij Pathé Thuis
Sluiten