Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Life 7 apr 2015

Video: Beautify Bedsessions met Melvin van The Beauty Insider

Vandaag alweer de één na laatste aflevering van de Beautify ‘Bedsessions’. De afgelopen zes weken klom er al iedere maandag één van jullie favoriete beauty bloggers & vloggers in bed bij Lotte waar zij ze het hemd van hun lijf heeft vroeg. Wat zijn hun favoriete beauty items? Wat willen ze ooit nog opbiechten? En van wie zijn zij eigenlijk zelf fan? En vandaag zit er weer iemand klaar om de vragen van Lotte te beantwoorden.

Deze week is het de beurt aan misschien wel één van de grootste beautylovers, Melvin van The Beauty Insider. Al jong ontdekte hij dat hij dol was op beauty. Nadat hij in de PR werkte zette hij de stap naar zijn grote droom: een eigen magazine. Ben jij benieuwd wat Melvin zo leuk vindt aan beauty? Welke producten hij maar al te graag test en tegen wat hij nee zegt? Of hoe zijn ideale vakantie eruit ziet? Hij biecht natuurlijk alles op. Kijk snel de video om alles te weten te komen over deze Beauty Insider.

Meepraten over Beautify Bedsessions of wil je laten weten wat je ervan vond? Instagram, Tweet of Facebook met de hashtag #BeautifyBedsessions.

Met dank aan: Rob Peetoom (haar & make-up) en Hunkemöller.

Reageer op artikel:
Video: Beautify Bedsessions met Melvin van The Beauty Insider
Sluiten