Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Life 16 mrt 2015

Video: Beautify Bedsessions met Jiami van Lifesplash

Vandaag aflevering numéro 4 van de Beautify ‘Bedsessions’. Acht weken lang zal er iedere maandag één van jullie favoriete beauty bloggers & vloggers in bed kruipen waar Lotte ze het hemd van hun lijf gaat vragen. Wat zijn hun favoriete beauty items? Wat willen ze ooit nog opbiechten? En van wie zijn zij eigenlijk zelf fan? Je ziet het in deze serie.

Deze week is het de beurt aan Jiami van Lifesplash. Lotte vraagt haar ook het schattige roze pyjamajurkje van het lijf. Ze is jong begonnen en sindsdien niet onopgemerkt. Ze groeide snel en werd erkent voor haar blogposts waarmee ze meerdere prijzen won. Ook werd ze verkozen tot ‘Jongere van het jaar 2014’. En dat is echt niet voor niets. Wij zijn gevallen voor de charmes van Jiami, nu jij nog. Kijk snel de video om achter al haar favorieten te komen, waarom ze dol is op stroopwafels uit de magnetron en om haar persoonlijke verhaal te horen.

Meepraten over Beautify Bedsessions of wil je laten weten wat je ervan vond? Instagram, Tweet of Facebook met de hashtag #BeautifyBedsessions.

Met dank aan: Rob Peetoom (haar & make-up) en Hunkemöller.

Reageer op artikel:
Video: Beautify Bedsessions met Jiami van Lifesplash
Sluiten