Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Life 15 apr 2015

Video: Beautify Bedsessions met Sophia van Beautyandthe.com

Vandaag alweer de allerlaatste aflevering van de Beautify ‘Bedsessions’. De afgelopen zeven weken klom er al iedere maandag één van jullie favoriete beauty bloggers & vloggers in bed bij Lotte waar zij ze het hemd van hun lijf vroeg. Wat zijn hun favoriete beauty items? Wat willen ze ooit nog opbiechten? En van wie zijn zij eigenlijk zelf fan? En vandaag zit er weer iemand klaar om de vragen van Lotte te beantwoorden.

Deze week is het de beurt aan beautyliefhebber en businesswoman Sophia van Beautyandthe.com. Zij wist tijdens haar universitaire opleiding wat ze wilde gaan doen: een beauty recensie website starten. Dat deed ze, en hoé. Bij de launch kwam zelfs Nielson een liedje zingen. Verder ken je haar misschien van haar column op de Cosmopolitan website en ze is host van LXRY TV op RTL. Ben jij benieuwd wat Sophia allemaal meemaakt? Welke producten zij graag gebruikt? En wie haar voorbeeld is? Ze biecht natuurlijk alles op. Kijk snel de video om alles te weten te komen over deze beauty & the brains.

Meepraten over Beautify Bedsessions of wil je laten weten wat je ervan vond? Instagram, Tweet of Facebook met de hashtag #BeautifyBedsessions.

Met dank aan: Rob Peetoom (haar & make-up) en Hunkemöller.

Reageer op artikel:
Video: Beautify Bedsessions met Sophia van Beautyandthe.com
Sluiten