Beautify food hotspot: SLA Amsterdam

Beautify probeert de allerleukste plekjes voor jou te ontdekken. Plekjes waar je het beste je haar kunt laten doen, je wimpers kunt laten verven, een massage kunt nemen of zoals deze week héél gezond kunt eten. Dit keer ging Beautify naar SLA.

Gezond eten is een hot topic. Zo ook de komst van meer en meer gezonde tentjes. Weg met de vette hap, hallo groenten en vitamines. Zeg maar doei tegen puistjes en andere huidellende veroorzaakt door slecht eten.

Zo verveelt gezond eten nooit

Bij SLA stel je zelf je salade samen uit talloze mogelijkheden. In het geval van keuzestress kun je één van de favorieten kiezen die SLA al voor jou heeft bedacht. Handig, want keuzestress krijgen bij SLA is niet gek. Verschillende soorten slablaadjes, noten, dressings, groenten en dan nog alle extra toppings. Voordeel: zo verveelt gezond eten nooit. Ook fijn: ze hebben naast salades ook gezonde soepen, verse sapjes en een theebar. Alles wat je hier eet is suiker- en zuivelvrij. Ze werken met superfoods en bijzondere producten die jouw lichaam graag verwelkomt.

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Fijne inrichting met een groen maaltje

Naast het heerlijke eten en drinken kun je ook nog eens genieten van de fijne inrichting. Planten in de hoeken, prachtige decoratie op tafel en originele versiering op de wanden. SLA Amsterdam vinden wij daarom een echte aanrader voor een gezonde lunch, een groen avondmaal of een ‘on-the-go’ bij haast. Want je kunt er ook afhalen. Ze komen bijna overal in Amsterdam zelfs aan je deur. Met de sla van jouw keuze. Verser en meer customized krijg je ze niet in Amsterdam en omstreken.

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]
[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Weekend do tip: Sla heeft ook SLA LAB waar je gezonde, inspirerende en vooral leuke workshops kunt doen. De eerstvolgende is bijvoorbeeld ‘Het Oerdieet’. Kijk voor meer info op ilovesla.com/sla-lab

Reageer op artikel:
Beautify food hotspot: SLA Amsterdam
Sluiten