Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 6 feb 2017
Leestijd: 1 minuut

Beautify gaat LIVE! Volg beautybehandelingen rechtstreeks op Facebook

Er zijn van die dingen in het leven die je op je lijstje hebt staan, maar die toch nooit hebt gedaan. Wimper- of haarextensions nemen bijvoorbeeld, je oor laten piercen of je oksels laseren. Of misschien wel lipfillers nemen. Je laat je tegenhouden doordat je niet precies weet hoe het gaat. Je bent bang dat het pijn doet. Of je vraagt je af of het resultaat wel écht mooi is. Precies daarom gaan wij live op Facebook beautybehandelingen uitzenden.
De komende weken zullen we op Facebook live laten zien hoe bepaalde beautybehandelingen er aan toe gaan. We trappen woensdag 8 februari af met wimperextensions en daarna volgen: oor piercen, een wenkbrauw behandeling, haarextensions, het verven van een balayage in je haar, een tatoeage zetten, botox nemen, lipfillers, het waxen van benen en het laseren van oksels.

Zo kun jij precies zien hoe zo’n behandeling nou echt in zijn werk gaat, hoeveel pijn iets doet of dat het allemaal wel meevalt en natuurlijk het eindresultaat. En heb je vragen aan ons of aan de beautyexperts, dan kun je ze meteen stellen via Facebook die vervolgens live in de uitzendingen zullen worden beantwoord. Hoe ideaal is dat?

Volg Beautify op Facebook en zie beautybehandelingen live

Wij laten het eerlijke en het hele verhaal zien. We knippen er niets uit, want het is helemaal live. Allemaal zodat jij precies kan zien hoe de behandeling waar jij interesse in hebt, precies gaat. Kijken dus!

Hou onze Facebook pagina in de gaten en meldt je aan voor onze live events als je de behandelingen niet wilt missen.

Reageer op artikel:
Beautify gaat LIVE! Volg beautybehandelingen rechtstreeks op Facebook
Sluiten