Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 30 nov 2018

Beautify’s 12 days of x-mas giveaways komt eraan en de prijzen zijn geweldig

Het aftellen naar de meest magische tijd van het jaar kan beginnen. De kerst begint officieel pas op 24 december met kerstavond, maar de voorpret is al weken geleden begonnen. Hoi kerstmuziek en HEY DAAR kerstboom met kerstballen uit je dromen. Wat het allemaal nóg perfecter maakt? De grote Beautify kerst giveaway, waarbij je twaalf dagen lang de tofste prijzen wint die jij je maar kan bedenken.

Het is bijna zover

Ja hoor, het is bijna zover. De dagen gevuld met eten, jurkjes en lelijke kersttruien zijn aangebroken. Bijna dan. In de dagen tussen sinterklaas en kerst kan je allerlei prijzen winnen waar je stuk voor stuk geen nee tegen kan zeggen.

De Beautify kerst giveaway

We willen jullie maar al te graag iets extra’s geven in de maand december, en daarom geven we twaalf dagen op rij prijzen weg die jij en je vriendinnen zeker niet kunnen weerstaan.

Noteer 6 december met koeienletters in je agenda, want vanaf de dag na sinterklaas tot de 17e van de feestmaand heb jij kans één van de gelukkige winnaars te zijn. Houd de site goed in de gaten, want hier wordt elke dag aangekondigd wat er die dag te winnen is.

Ben je bang iets te missen? We plaatsen alle artikelen ook in de stories van ons Instagram account @beautifymagazine.

De prijzen

Wat voor fantastische prijzen je dan kan winnen? We gaan natuurlijk niet alles verklappen, maar als we zeggen dat een haar make-over, kaartjes voor All You Need Is Love en een browset van Benefit te winnen zijn, kan je vast inschatten op welk niveau te prijzen liggen (hoog inderdaad).

Reageer op artikel:
Beautify’s 12 days of x-mas giveaways komt eraan en de prijzen zijn geweldig
Sluiten