Redactie
Redactie Life 14 sep 2020

Ladies! Help ons (en jezelf) om jou beter te leren kennen

En win €100 shoptegoed bij bol.com! Met ons jongerenonderzoek (post-covid editie) heb jij de kans om te laten weten wat je nu echt van de hele Corona situatie vindt.

Want allemaal leuk en aardig dat thuiswerken, met je mondkapje in de Zara, en sitdown festivals, maar als het aan ons ligt mag het ook weer over zijn.

Hoe lang denk jij dat het nog gaat duren, wat doe jij tijdens quarantaine, wat vind je van het nieuwe uitgaansleven, wat is er allemaal veranderd? Wij zijn razend benieuwd!

Post Covid jongerenonderzoek

Door het vorige onderzoek zijn we er bijvoorbeeld achter gekomen dat de meeste van jullie (65%) het belangrijker vindt om een leuke baan te hebben, dan een baan die alleen goed verdient (8%). Bedrijven die jullie voorkeur hebben zijn Google, CoolBlue, Tesla of Bol.com, en ruim de helft wil met zijn of haar werk een verschil maken in de wereld.

Nu die wereld nogal is veranderd, zijn we benieuwd hoe jullie er tegenaan kijken. Met name over millennials en Gen Z’ers wordt altijd wel wat gezegd: van de ‘ burn-out’ generatie tot de meest luie generatie…Pak daarom nu je kans om een einde te maken aan deze vooroordelen en vertel ons wat je vindt!

En wie weet shop jij binnenkort een keertje niet de Zalando, maar Bol.com leeg met die €100 shoptegoed!

Meedoen kost (maximaal) 15 minuutjes en kan door op DEZE LINK te klikken

Reageer op artikel:
Ladies! Help ons (en jezelf) om jou beter te leren kennen
Sluiten