Beautify adventskalender #14: Win het geurtje Wanted Girl Tonic

Het is december en dat betekent een maand vol feest. Natuurlijk dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En om de countdown naar kerst extra leuk te maken, hebben we een verrassing voor je. Beautify geeft namelijk iedere dag (herhaal: IEDERE DAG) van december een te gekke prijs weg in de Beautify Adventskalender. Wil je winnen? Lees dan snel verder.

Vandaag krijg je 24 uur lang de kans om de geur Wanted Girl Tonic te winnen. Perfect voor de feestdagen!

Winnen op 14 december: Wanted Girl Tonic van Azzaro

Het is weer december en daarmee is het feestseizoen officieel geopend. Sinterklaas, kerst, oud en nieuw: genoeg om naar uit te kijken. En om deze mooie maand nóg wat specialer te maken, geven we op Beautify ie-de-re dag op Instagram een geweldige prijs weg uit onze Beautify Adventskalender.

We zijn al een tijdje bezig, en gaan nog lang niet stoppen. Vandaag maak je 24 uur lang kans om de geur Wanted Girl Tonic van Azzaro te winnen. Het is een heerlijk fris geurtje die wordt omschreven met de woorden: fruitig, tropisch, witte bloemen, houtachtig en warm kruidig. Dit geurtje staat voor ‘doen wat je zelf wilt’ – breek de regels, zolang je je eigen gevoel maar volgt. Daarnaast boost dit parfum ook je energie met acai bessen, gember en bamboo. Klinkt goed toch?!

Kans maken

We weten niet van jou, maar een nieuw geurtje is altijd welkom, helemaal zo net voor de feestdagen. Misschien is dit wel jouw ultieme kerstcadeautje. Helemaal als-ie ook nog eens fantastisch ruikt én eruitziet. Wat je moet doen om te winnen? Heel simpel. Ga naar onze laatste Instagram post en volg de stappen die je moet nemen. Good luck! De winnaar wordt morgen al bekend gemaakt, je hoeft dus helemaal niet lang te wachten.

Reageer op artikel:
Beautify adventskalender #14: Win het geurtje Wanted Girl Tonic
Sluiten