Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 7 dec 2018

Beautify’s 12 Days of Christmas: Kaartjes voor de All You Need is Love film + het bordspel

[WINACTIE AFGELOPEN]Welkom in de allermooiste maand van het jaar. Om de feestdagen nóg leuker te maken heeft Beautify iedere dag een heerlijke winactie voor je. Want of je nu geen of juist veel pakjes onder de boom hebt liggen, dankzij Beautify zijn er veel meiden verzekerd van een cadeau tijdens de feestdagen.

Iedere dag vind je op Beautify een spiksplinternieuwe en te gekke winactie zodra de klok 12:00 uur slaat.

Beautify’s winactie: All You Need is Love

Wat moet je doen? Heel simpel, het winformulier compleet invullen en 24 uur wachten of je de gelukkige winnares bent. Elke dag mag je meedoen aan de winactie van die dag, dus zorg er zeker voor dat je terugkeert op de website. En laat het natuurlijk ook aan je vriendinnen weten, want die verdienen de prachtige prijzen ook.

All You Need is Love winactie

De winactie van vandaag is in samenwerking met de film All You Need is Love. We hebben er natuurlijk al een paar keer over geschreven, over dat er een film is van je favoriete tv-programma. En wij geven bioscoopkaartjes weg voor deze romcom.

Dat is nog niet alles, er is namelijk ook een All You Need is Love bordspel. En je kunt kans maken op een gesigneerd exemplaar.

We geven 2x 2 bioscoopkaartjes weg en 2 gesigneerde bordspellen (gesigneerd door de cast van de film).

Over het bordspel: ontdek hoe goed je elkaar kent door middel van persoonlijke vragen. Bij een goed antwoord verdienen jij en je medespeler een hartje. Lever de hartjes in om een pion op het speelbord te verplaatsen en een plek te verdienen in het midden van het bord. De twee spelers die als eerste samen in het midden van het bord staan bewijzen dat zij de ultieme vriendschap delen.

Vul het formulier volledig in om kans te maken op deze mooie prijzen:

Reageer op artikel:
Beautify’s 12 Days of Christmas: Kaartjes voor de All You Need is Love film + het bordspel
Sluiten