Beautify’s 12 Days of Christmas: Haar make-over bij The Color (salon naar keuze)

[WINACTIE AFGELOPEN]Welkom in de allermooiste maand van het jaar. Om de feestdagen nóg leuker te maken heeft Beautify iedere dag een heerlijke winactie voor je. Want of je nu geen of juist veel pakjes onder de boom hebt liggen, dankzij Beautify zijn er veel meiden verzekerd van een cadeau tijdens de feestdagen.

Iedere dag vind je op Beautify een spiksplinternieuwe en te gekke winactie zodra de klok 12:00 uur slaat.

Beautify’s winactie: The Color haar make-over

Wat moet je doen? Heel simpel, het winformulier compleet invullen en 24 uur wachten of je de gelukkige winnares bent. Elke dag mag je meedoen aan de winactie van die dag, dus zorg er zeker voor dat je terugkeert op de website. En laat het natuurlijk ook aan je vriendinnen weten, want die verdienen de prachtige prijzen ook.

The Color winactie

De winactie van vandaag is in samenwerking met The Color. The Color is een salonconcept in Nederland waar de focus ligt op haarkleuren. Je vindt The Color salons in Amsterdam de Pijp, Amsterdam-West, Amsterdam de Jordaan en Nijmegen. Wat The Color zo onderscheidend maakt is dat The Color Specialists de volledig op maat gemaakte kleuren altijd aan de Color Bar in het zicht van de klant bereiden. Daarnaast wordt er bij The Color salons op hoog niveau geknipt.

We mogen 2x een haar make-over weggeven bij The Color. Je mag zelf weten naar welke salon je gaat. Enige voorwaarde is, is dat je de bon in 2019 besteedt.

Inspiratie nodig? We hebben vast de leukste haartrends voor je op een rijtje gezet:

Haartrends 2019: Dit zijn de hotste kapsels en haarkleuren van het jaar

Reageer op artikel:
Beautify’s 12 Days of Christmas: Haar make-over bij The Color (salon naar keuze)
Sluiten