Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 16 dec 2018

Beautify’s 12 Days of Christmas: 3 x een jaar lang gratis films kijken op Pathé Thuis

Welkom in de allermooiste maand van het jaar. Om de feestdagen nóg leuker te maken heeft Beautify iedere dag een heerlijke winactie voor je. Want of je nu geen of juist veel pakjes onder de boom hebt liggen, dankzij Beautify zijn er veel meiden verzekerd van een cadeau tijdens de feestdagen.

Iedere dag vind je op Beautify een spiksplinternieuwe en te gekke winactie zodra de klok 12:00 uur slaat.

Beautify’s winactie: 3 x een jaar lang gratis films kijken op Pathé Thuis

Wat moet je doen? Heel simpel, het winformulier compleet invullen en 24 uur wachten of je de gelukkige winnares bent. Elke dag mag je meedoen aan de winactie van die dag, dus zorg er zeker voor dat je terugkeert op de website. En laat het natuurlijk ook aan je vriendinnen weten, want die verdienen de prachtige prijzen ook.

3 x iedere maand een film kijken

De nieuwste films kijken, gewoon thuis op de bank, onder een dekentje met je favo snacks bij de hand. Is er iets wat fijner is? Een film op het grote bioscoopscherm kijken is natuurlijk indrukwekkend, maar thuis kun je:

1. languit liggen
2. zo hard smakken als je zelf wil
3. de film pauzeren als je naar de wc moet
4. of als je meer wijn wil pakken
5. tegen je lover aan liggen
6. of door de film heen kletsen met je beste vriendin(nen).

Kortom, thuis films kijken heeft vele voordelen. Lijkt het jou wel wat om een jaar lang iedere maand een film te streamen? Meld je dan aan voor onze actie.

Wij mogen namelijk 3 mensen blij maken die volgend jaar 12 films kunnen kijken op Pathé Thuis. Iedere maand een film dus. De winnaars krijgen van ons codes, zodat je thuis lekker kunt streamen.

Deze actie is verlopen. Je kunt helaas niet meer meedoen. Houd Beautify in de gaten voor nieuwe acties, want de komende dagen komt er nog veel leuks aan.

Reageer op artikel:
Beautify’s 12 Days of Christmas: 3 x een jaar lang gratis films kijken op Pathé Thuis
Sluiten