Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 12 dec 2018

Beautify’s 12 Days of Christmas: Overnachting in Hotel Arena Amsterdam

Welkom in de allermooiste maand van het jaar. Om de feestdagen nóg leuker te maken heeft Beautify iedere dag een heerlijke winactie voor je. Want of je nu geen of juist veel pakjes onder de boom hebt liggen, dankzij Beautify zijn er veel meiden verzekerd van een cadeau tijdens de feestdagen.

Iedere dag vind je op Beautify een spiksplinternieuwe en te gekke winactie zodra de klok 12:00 uur slaat.

Beautify’s winactie: Hotelovernachting voor 2 personen

Wat moet je doen? Heel simpel, het winformulier compleet invullen en 24 uur wachten of je de gelukkige winnares bent. Elke dag mag je meedoen aan de winactie van die dag, dus zorg er zeker voor dat je terugkeert op de website. En laat het natuurlijk ook aan je vriendinnen weten, want die verdienen de prachtige prijzen ook.

Een overnachting bij Hotel Arena in Amsterdam

Zin om je dagje shoppen in Amsterdam met je beste vriendin of moeder te verlengen met een nacht? Of vind je het hoog tijd om weer eens een romantische nacht weg te gaan met je lover? Meld je dan snel aan, want wij mogen een hotelovernachting voor twee personen weggeven bij Hotel Arena.

Nee, Hotel Arena ligt niet bij de Johan Cruijff ArenA, maar bij het super leuke Oosterpark, midden in de stad. Hotel Arena heeft 4 sterren, 139 kamers en is een monumentaal pand uit 1886. Het is pas helemaal verbouwd en is nu hipper en mooier dan ooit. Meer informatie en prachtige plaatjes van het hotel vind je hier.

View this post on Instagram

QUOTE 🖋 | Just face it… It's a bathroom. . . #HotelArena #InTheCityPark #StepIntoTheArena #Amsterdam #Bathroom #Room065

A post shared by Hotel Arena (@hotelarena) on

View this post on Instagram

‘2050 Mars’ #appdglobaltour #appdynamics #dayattheoffice ##hotelarena ##amsterdam #automaticanomalydtection #artificialintelligence #davidbowiewasright #it #informationtechnology #development #stayahead #realtimemonitoring #realtimeintelligence

A post shared by Caroline van Hijfte (@carolinevanhijfte) on

View this post on Instagram

PUBLICITY | Life is short, swing high. 📸 @ellizyyy . . #HotelArena #InTheCityPark #StepIntoTheArena #Amsterdam

A post shared by Hotel Arena (@hotelarena) on

De winnaars krijgen een bon voor de overnachting. De bon is in 2019 in te leveren.

Deze actie is verlopen. Je kunt helaas niet meer meedoen. Houd Beautify in de gaten voor nieuwe acties, want de komende dagen komt er nog veel leuks aan.

Reageer op artikel:
Beautify’s 12 Days of Christmas: Overnachting in Hotel Arena Amsterdam
Sluiten