Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 12 september 2017

Deze Beauty and the Beast hakken maken jou de prinses uit je dromen

Omdat we eigenlijk allemaal de trouwjurk van mama passen. Omdat we eigenlijk allemaal wel een prinses willen zijn in onze dromen. En omdat Disney cool is. Deze Beauty and the Beast hakken geven jou het ultieme magische gevoel:

Goals: Beauty and the Beast hakken

Als deze hakken geen #princessgoals zijn, dan wil je misschien helemaal geen prinses zijn. Maar wij kunnen ons voorstellen dat je je met deze hakken aan je voetjes de prinses der prinsessen voelt. Deze ongelooflijk prachtige hakken zijn geïnspireerd op Beauty and the Beast, oh my.

Designer Becci Boo heeft deze leren schoentjes ontworpen. De zilveren metalen blaadjes maken het aanzicht spectaculair, maar het echte hoogtepunt van dit knap staaltje werk is toch wel de zool.

Romantisch zijn ze wel

De onderkant van de hakken zijn namelijk versierd met een prachtplaatje van Belle en haar Beest, onder een gigantische roos. Romantischer kan niet.

Ben je overtuigd en behoren deze hakken tot jouw Disney verzameling of wil je ze gewoon aan naar een fancy feestje? Je kunt ze kopen op Etsy voor zo’n 164 euro. De meeste tevreden klanten kochten deze pareltjes voor hun bruiloft. Alleen nog een prins op het witte paard en het dromen over jouw perfecte bruiloft kan beginnen.

Nog meer Beauty and the Beast:
Er is een Beauty and the Beast make-up collectie en het is práchtig

Reageer op artikel:
Deze Beauty and the Beast hakken maken jou de prinses uit je dromen
Sluiten