Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 2 dec 2017

Voor deze Beauty and the Beast kandelaar wil je een plek in je kamer vrijmaken

Beauty and the Beast is de laatste tijd in veel verschillende vormen vertaald naar de real world. Zo kun je je thee in een leuk chip-kopje en Mevrouw Theepot-theepot doen of zelfs in Beauty and the Beast-sfeer dineren. En voor de echte fans is nu ook eindelijk Lumiẽre vertaald naar iets tastbaars. Eindelijk zeg.

Bij de Primark doen ze goede zaken, aangezien daar veel Disneyfans hun hart op kunnen halen. En als ook jij tot deze fanclub behoort, wensen we je veel succes met het kopen van deze leuke Beauty and the Beast kandelaar. Want die wil je ongetwijfeld.

Beauty and the Beast kandelaar Lumière

Lumière lijkt een beetje het zwarte schaap van de hele Beauty and the Beast-familie. Althans, als het aankomt op Disneyspullen. Nergens is het figuur te bekennen. Maar dit keer staat Lumière in de spotlight, en wel bij de Primark. Daar vind je namelijk deze super leuke kandelaar waar je zelf nog twee kaarsen op kunt zetten. Lekker sfeervol voor de feestdagen.

Cute, toch? De kandelaar zal ook vast heel leuk staan tussen al dat lekkere eten tijdens Kerstmis. Wij zien het al helemaal voor ons.

Deze adventskalender staat ook op ons verlanglijstje: Je kunt een Beauty and the Beast adventskalender kopen voor nog geen 7 euro VOL met beautyproducten

Reageer op artikel:
Voor deze Beauty and the Beast kandelaar wil je een plek in je kamer vrijmaken
Sluiten