Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 26 juli 2017

Het houdt niet op: Er is nog een Beauty and the Beast item bij Primark die je wil hebben

Dat de film Beauty and the Beast de hele wereld heeft overgenomen, was al een feit. Maar ook alle producten van Beauty and the Beast zijn een gigantische hit in de fashion wereld. Zo is het hele internet fan van de theepot van Mevrouw Theepot en ook Chip is onze nieuwe beste vriend. En ook dit item wil je sowieso hebben.

Primark doet goed zijn best om jou extra te laten genieten van jouw favoriete Disney film. Ditmaal geen kopje, theepot of tasje: dit keer is het een t-shirt dat het internet overneemt. En een t-shirt van niemand minder dan Lumière. Het komt nu aan op de diehard Beauty and the Beast fan aan om wederom te rennen naar de Primark.

Jouw nieuwe favo outfit

Deze nieuwe topper op het gebied van Beauty and the Beast merchandise is eindelijk een subtiele toevoeging. Ben jij wél fan, maar hoef jij niet per se met een hele kop en schotel rond te lopen als tasje, dan is dit t-shirt perfect voor jou.

Hoe leuk is dat met een spijkerbroekje of schattig rokje? Sowieso dat jij subtiel de show steelt met dit shirt. Daarom snel naar de Primark om een prachtig shirtje te scoren.

Dit wil je ook: Haha! Deze tas van Primark is fantastisch en een tikje gemeen

Reageer op artikel:
Het houdt niet op: Er is nog een Beauty and the Beast item bij Primark die je wil hebben
Sluiten