Shanice Zoeteweij
Shanice Zoeteweij Beauty en Style 2 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

De leukste beauty-apps die je nodig hebt in je leven

Is jouw telefoon je beste vriend en ben je gek op beauty? Dan is het hoogtijd om hem te vullen met wat beauty apps. En nee dan hebben we het niet over Facetune en andere programma’s die je uiterlijk veranderen, maar juist beauty-apps waar je zelf iets van kunt opsteken.

Eerlijke reviews, snelle afspraken en handige informatie: do we need to say more?

Al onze favo beauty-apps op een rij

Naast beauty podcasts luisteren, scrollen we ook graag een aantal beauty-apps door. Voor nieuwe inside information of om de veiligheid van producten te checken bijvoorbeeld. Hier vind je onze favorieten.

We are eves

Dit Nederlandse platform bestaat nog maar pas, maar is nu al booming. Je hebt een persoonlijk profiel net zoals op social media kanalen en een eigen shelfie die je kunt vullen met jouw favo producten en reviews. Benieuwd naar verhalen over een bepaald product? Typ het in en je krijgt de mening van andere beautylovers te lezen.

Treatwell

Nog niet bekend met Treatwell? Dan mis je écht iets in je leven. Via deze app boek je namelijk heel makkelijk een afspraak voor een beauty behandeling bij jou in de buurt. Je ziet alle verschillende salons (mét reviews) die tijd voor je hebben en kunt gemakkelijk boeken en betalen.

Indulge Nail app

Ben jij altijd de kleur van je nagellak vergeten als iemand er om vraagt óf als je hem opnieuw wilt gebruiken? Daar is nu Indulge voor. Sla je favorieten op of scan kleuren en deel ze met je vrienden. Easy peasy!

Mirror Plus

Gebruik jij vaak je front camera als spiegeltje? Dat wordt vanaf nu alleen maar makkelijker. Met Mirror Plus kun je namelijk gemakkelijk inzoomen op bijvoorbeeld je ogen of het beeld pauzeren. Perfect dus op je make-up bij te werken.

Bella shoot

Bella Shoot is een internationale app die vergelijkbaar is met We Are Eves. Je kunt hier reviews lezen van andere gebruikers en producten spotten. Een groot verschil is dat je hier ook tutorials kunt kijken én zelf kunt uploaden. Kom maar op met die handige beauty hacks dus.

Suncheck

Het zonnetje is natuurlijk gezond voor je (want: vitamine D), maar wel slecht voor je huid. Om hier balans in te vinden is er de Suncheck app. Hij geeft je adviezen op basis van het weer en analyseert je huid. Nooit meer onveilig zonnen vanaf nu.

Think Dirty

Ben jij altijd op zoek naar clean beauty producten en vind je het soms lastig zoeken? Dan is Think Dirty echt iets voor jou. Hiermee scan je de producten die je wilt aanschaffen en je krijgt een handig overzicht met welke ingrediënten wel en niet goed zijn.

Lees ook: