Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Beauty en Style 6 jan 2020
Leestijd: 1 minuut

Dit is toch hemels! Bij Action koop je nu 18 beautyblenders voor maar €5,95

Wie kent ’em niet, de befaamde beautyblender. Als je er eenmaal aan begint ben je verslaafd want je make-up zit mooier dan ooit. En meiden, bij Action koop je nu een pakket van 18(!) beautyblenders voor maar €5,95.

Deze beauty tool is normaal gesproken best duur en je moet ’em elke drie maanden vervangen. Gelukkig heb je dit probleem niet bij Action want daar krijg je er maar liefst 18. Oftewel: je hebt voor 54 maanden beautyblenders op voorraad.

Beautyblenders bij Action is toch fantastisch?

Het pakket bestaat, zoals al eerder gezegd, uit maar liefst 18 beautyblenders. Er zijn drie verschillende maten die allemaal hun eigen kleur hebben zodat het lekker overzichtelijk blijft. Dat mag immers wel met 18 stuks.

Zo is de grootste variant oranje en bruikbaar voor de grote vlakken voor je gezicht zoals je voorhoofd en wangen. De gele variant in dezelfde vorm maar een slag kleiner, perfect voor shapen en je ooghoeken. De roze heeft een welvende vorm, zodat je de natuurlijke vormen van je gezicht kunt volgen.

Action komt met een slimme beautytip

Action geeft nog een goede tip voor het gebruik: maak de beautyblenders nat zodat hij minder foundation opneemt. Hiermee ben je ook nog eens zuinig met je make-up. Dit noemen wij nog eens beauty budget goals.

Buy now or cry later

De beautyblenders zijn te koop bij alle filialen van Action. Helaas niet online te koop, dus trek gauw een sprintje voordat je te laat bent.

Échte fans van dit product willen dit ook weten:

Action.com

Reageer op artikel:
Dit is toch hemels! Bij Action koop je nu 18 beautyblenders voor maar €5,95
Sluiten