Beauty tijdens het brunchen volgens Chanel

De Chanel couture shows staan altijd garant voor een groots modespektakel. Maar er ligt ook altijd een grote focus op de make-up en de keuze voor het haar. Dit jaar: de brunch beauty.

De setting met dames die zogenaamd gezellig aan het brunchen waren, was al in volle gang toen de genodigden binnen werden gelaten.

De show werd geopend door Cara Delevingne en Kendall Jenner, die er in hun zwarte outfits uitzagen als moderne Audrey Hepburn’s.

Makeup: Het idee achter de beauty look is dat mannen en vrouwen elkaar ontmoeten in een brasserie. Donkere oogschaduw werd aangebracht bij de ‘mannen’. Het werd aangebracht op de binnenste ooghoeken en bij de wenkbrauwen om ze de uitstraling te geven van een Franse jongeman in een bloei. De vrouwen kregen een de allure van Parijse meisjes die lunchen door ze een scherpe eyeliner te geven met schaduw.

Haar: De ‘mannen’ waren voorzien van een paardenstaart met zijscheiding, en hele kleine ‘bakkebaarden’. Bij de vrouwen was het haar opgestoken in een moderne, rommelige french twist, voorzien van een mooie zwarte, satijnen haarband en accessoires met goudkleurig Chanel logo.

Reageer op artikel:
Beauty tijdens het brunchen volgens Chanel
Sluiten