Beauty hacks: 6 x S.O.S. oplossingen voor wanneer je een luie dag hebt

Lui? Geen tijd? Prioriteiten ergens anders? Eigenlijk nooit een excuus om je uiterlijke rommeltje niet op te ruimen. We snappen dat er soms van die momenten zijn, maar we kunnen hier niet zomaar mee akkoord gaan. Daarom geven wij wat tips, voor deze uitzonderlijke dagen die natuurlijk nooit voorkomen. Maar als ze dan voorkomen..

1. Dof haar

We schrijven veel over kokosolie. Het blijft een geweldige uitvinding. Smeer kokosolie in je haar, bind het in een knotje, ga sporten, schoonmaken of gewoon luieren in je bed, en was het er vervolgens weer uit. Je lokken zullen shinen als nooit tevoren.

2. Eyeliner everywhere

Als je tijd en zin hebt gevonden om een laagje make-up op je gezicht aan te brengen en eyeliner te gebruiken zul je precies zien dat het op deze dagen he-le-maal fout gaat. Je make-up remover kun je vervolgens nergens vinden. Wat nu? Vooral niet zo de deur uit gaan. Zoek oogcrème of bodylotion, pak een wattenstaafje en werk je oog ravage bij. Je weet immers nooit wie je tegenkomt. Eeuwig zonde als Ryan Gosling vergeet terug te knipogen omdat hij is afgeleid door je mislukte winged eyeliner.

3. Woeste wenkbrauwen

Je hebt van die momenten dat die kleine haartjes alle kanten op pieken en je wenkbrauwgel op is. Geen zin om de deur uit te gaan? Lippenbalsem is vast wel ergens te vinden. Vaseline of Purol doet zijn werk ook. Even borstelen met je tandenborstel (het liefst een oude), balsem eroverheen en je bent weer gladgestreken.

4. Vlekken op je nagels

Geen tijd om je nagels te lakken en de vlekken weg te werken? Of ze in een badje te weken met citroen? Pak weer je oude tandenborstel met een beetje whitening tandpasta en scrub hiermee je nagels. Het werkt.

5. Verwaarlozen van je gezicht

Wees eerlijk, hoe lang is het geleden dat je een gezichtmasker hebt gebruikt? Ga je schamen. Maar we hebben de oplossing. Smeer het masker op je gezicht voor je gaat douchen. Poets je tanden onder de douche, zeep je in, scheer je benen en was daarna het masker eraf. Zomaar weer een half uurtje bespaard.

Reageer op artikel:
Beauty hacks: 6 x S.O.S. oplossingen voor wanneer je een luie dag hebt
Sluiten