5 x beauty items die een musthave zijn op het kantoor

Als iets lastig blijft, is het wel make-up op de werkvloer. Je wil er niet bijlopen als een witte vaatdoek maar ook niet alsof je klaar bent om de stad in te rollen. Het liefst gaan we voor oogverblindend in combinatie met ‘heb jij eigenlijk nou wel of geen make-up op? Welke producten heb je daarvoor nodig en zijn dus ook onmisbaar om in je tas te hebben voor een kantoordag?

1. Concealer

Perfect voor als die wallen ineens toch beginnen door te komen of om een onverwachts pukkeltje mee weg te werken. Voor je het weet heb je een belangrijke meeting en dan kan die concealer toch maar mooi je redding zijn.

2. Lippenbalsem

Droge lippen zijn naast dat ze erg vervelend zijn ook nog eens oncharmant. Niemand wil babbelen met iemand waar vellen aan haar lippen hangen. Zorg dus altijd dat je iets in de vorm van lippenbalsem in je tas hebt zitten. Dit kan prima een balsem met een kleurtje zijn. Een mooie lippenstift bij de hand hebben is overigens ook geen zonde. Je weet nooit of er een onverwachte lunch om de hoek komt kijken of dat de dag per ongeluk eindigt in een borrel.

3. Moisturizer

Als ergens het licht oncharmant is, is het wel op kantoren. En dat betekent dat helaas vrijwel alles zichtbaar is, ook als je een droge of vettige huid hebt. Last van een vettige huid? Zorg dan dat je altijd een paar olie absorberende doekjes bij de hand hebt. Voor de dames met een droge huid is een goede moisturizer een must. Wel even goed je handen wassen voordat je dingen gaat opsmeren, want als we moeten gaan beginnen over hoe vies je toetsenbord is..

4. Zwarte mascara

Een laagje extra mascara kan je hele look een opfrissertje geven. In de tas ermee dus.

5. Nagelschaartje

Hier had je misschien nog niet over nagedacht. Maar wat als je mooie nagel afbreekt? Dan sta je daar met een halve dolk aan je vinger waar je zonder twijfel je nieuwe klant mee gaat pijnigen. Zorg dus altijd dat je je nagels in topvorm kunt behouden.

6. Spiegeltje

Natuurlijk een spiegeltje om jezelf in te kunnen checken.

Onze favoriete producten:

Reageer op artikel:
5 x beauty items die een musthave zijn op het kantoor
Sluiten