Beauty liefhebbers opgelet: Sephora opent een MEGA grote winkel

Pretty 52

We schreven eerder al over Sephora en dat de winkelketen hoogstwaarschijnlijk weer naar Nederland komt. Maar we hebben meer heugelijk nieuws: Sephora opent namelijk een mega grote winkel met allemaal nieuwe foesjes in NYC.

Een winkel van ruim 1049 vierkante meter vól met Sephora. Klinkt dit als een mooie droom? Wordt dan snel wakker, want dit is nu werkelijkheid. Op 34th Street in New York is deze mega store van Sephora geopend en dat is een partij genieten.

Genieten met hoofdletter G

Naast jouw favoriete make-up producten kopen, heb je in deze winkel ook een aantal nieuwe features. Zo heb je het Beauty Board, waar je naar aanleiding van iemands Instagram hun make-up look kan kopiëren. Daarnaast is Fragrance Studio, waar je verschillende geuren kan testen en kan laten inpakken.

Ook het Tap and Try Station is nieuw. Dit is een plek waar je virtueel make-up kan proberen, zonder dat je het op je huid aan hoeft te brengen. De Moisture Meter vertelt jouw wat voor huid jij hebt en wat voor moisturizer jij nodig hebt. En als laatste: de Skin Studio, waar je een gezichtsbehandeling speciaal gemaakt voor jouw gezicht kan krijgen.

Look at the SIZE of this store!! 34th Street- largest in North America. Clients are going to love it!!

A post shared by Christie Jack (@christie_sephora) on

Wauw. Meer dan 1000 vierkante kilometer genieten én persoonlijk advies. Ben je al onderweg naar New York? Wij duimen alvast dat deze upgrade ook naar Nederland komt.

Dit vind jij ook leuk om te lezen: Yay of nay? Deze glitterbillen schijnen de nieuwe trend te zijn aankomende zomer