9 beauty producten waar Lauren Conrad niet zonder kan

Lauren Conrad loopt altijd vooruit op de trends, en daarom vinden we het zo leuk om haar te volgen. Dit is Lauren Conrad haar top negen van beauty producten die standaard in haar toilettas zitten. Omdat niet alles in Nederland te krijgen is hebben we de beste alternatieven voor je erbij gezocht.

[one_half]

Beautycounter Tint Skin Complexion Coverage

[/one_half][one_half_last]

Alternatief: Clinique Superdefense Colour Correcting Skin Protector CC Cream SPF30

[/one_half_last]

Lauren:’Dit is mijn getinte moisturizer. Hij is niet dekkend, en daardoor werk nog wel met concealer, maar ik hou ervan hoe mooi hij met mijn huid blend. Ik ben een grote fan van het merk Beautycounter omdat het alleen met de veiligste ingrediënten werkt.’

[one_half]

Sensai Cream Foundation

[/one_half][one_half_last]

Alternatief: Dior Capture Totale Serum Foundation

[/one_half_last]

Lauren: ‘Dit is mijn foundation die ik gebruik wanneer ik iets meer dekking nodig heb of wanneer ik een fotoshoot heb. Het zorgt ervoor dat mijn huid er flawless uitziet.’

[one_half]

NARS Radiant Creamy Concealer

[/one_half][one_half_last]

Alternatief: Estée Lauder Double Wear Stay In Place concealer

[/one_half_last]

Lauren: ‘Iedereen heeft een goede concealer nodig, en deze van Nars is mijn favoriet. Ik gebruik hem om fijne lijntjes te verdoezelen, pigmentvlekjes, donkere kringen en andere imperfecties. Hij is extreem hydraterend en nooit cakey.’

[one_half]

Mark. What A Line Max Waterproof Liquid Eyeliner

[/one_half][one_half_last]

Alternatief: BeYu Liquid Eye Liner Waterproof

[/one_half_last]

Lauren: ‘Ik gebruik deze eyeliner al jaren. Het is echt het belangrijkste item in mijn toilettas. De applicator is makkelijk in het gebruik en vlekt niet. En de prijs is ook leuk!’

[one_half]

Maybelline Full ‘N Soft Mascara

[/one_half][one_half_last]

Alternatief: Rimmel London The MAX Volume Flash

[/one_half_last]

Lauren: ‘Terwijl sommige make-up producten het waard zijn om in te investeren vind ik dat een mascara van de drogist net zo goed mijn wimpers lang maakt. Zoals de naam al zegt maakt het mijn wimpers zacht en vol zonder klontjes.’

[one_half]

Bite Beauty High Pigment Pencil

[/one_half][one_half_last]

Alternatief: Bobbi Brown Art Stick

[/one_half_last]

Lauren: ‘Ik hou van de matte long-lasting lippotloden van Bite Beauty. Ik gebruik de kleur Quince het vaakst, maar ik heb verschillende kleuren in mijn toilettas.’

[one_half]

Tarte Cheek Stain

[/one_half][one_half_last]

Alternatief: NYX Stick Blush

[/one_half_last]

Lauren: ‘Deze stain geeft mijn wangen een mooie dauwachtige glans. Hij ziet er heel naturel uit en is makkelijk te blenden. In de winter switch ik naar de poeder blush van dit merk, omdat ik dan een wat mattere uitstraling wil.’

[one_half]

Chanel bronzer

[/one_half][one_half_last]

Alternatief: Guerlain Terracotta Bronzing Powder

[/one_half_last]

Lauren: ‘Deze bronzer van Chanel is uit het assortiment, en ik weet niet wat ik moet doen als die van mij op is. Ik hou van de glanzende, olie-vrije formule. Ik gebruik hem om te contouren en het geeft mijn huid een sun-kissed glans. Als iemand een idee heeft voor een vergelijkbare bronzer, laat het me weten!’

[one_half]

Hourglass Cosmetics ‘Arch’ Brow Sculpting Pencil

[/one_half][one_half_last]

Alternatief: Anastasia Brow Wiz wenkbrauwpotlood

[/one_half_last]

Lauren: ‘Ik gebruik dit potloodje elke dag om mijn wenkbrauwen op te vullen en gelijk te maken. Niet alleen is de textuur geweldig (het voelt als gedeeltelijk potlood, gedeeltelijk poeder en gedeeltelijk wax), maar het heeft ook een ingebouwd borsteltje.’

Reageer op artikel:
9 beauty producten waar Lauren Conrad niet zonder kan
Sluiten