Hoe je zo min mogelijk moeite hoeft te doen om er mooi uit te zien

Nu het ’s ochtend zo donker is blijf jij liever nog een halfuurtje langer onder de warme dekens liggen. Dat halfuurtje langer blijven liggen gaat helaas wel ten koste van je beauty routine. Maak je geen zorgen, met deze zes tips zie je er met een klein beetje moeite toch op je allermooist uit en dat is precies wat je wil.

Dankzij deze zes tips kun jij ’s ochtends met gemak een halfuur langer in bed blijven liggen:

1. Natural make-up look

Als je eenmaal weet hoe je snel een natural make-up look maakt ben je al een heel eind. Het enige wat je hoeft te doen is een dun laagje foundation opsmeren, een klein vleugje mascara op je wimpers aanbrengen en wat Labello op je lippen aanbrengen. Klaar.

2. Neem permanente make-up

Als je écht geen zin hebt om ’s ochtends langer dan vijf minuten voor de spiegel te staan kun je ook overwegen om permanente make-up te nemen. Als je je wenkbrauwen en ogen ’s ochtends kunt overslaan blijft alleen nog maar je haar over en daar kunnen wij alleen maar van dromen.

3. Leg je outfit de avond van tevoren klaar

Het scheelt je makkelijk een kwartier als je ’s avonds vast je outfit voor de dag erna klaarlegt. En je weet zelf natuurlijk ook wel dat zes keer wisselen van outfit in de ochtend niet echt bevorderlijk is voor je humeur.

4. Satijnen kussensloop voor je haar

Een satijnen kussensloop is veel beter voor je haar dan een katoenen sloop. Een satijnen kussen schuurt veel minder, waardoor je wakker wordt zonder klitten en droog haar. Bye, bye stijltang.

5. Gebruik alleen lippenstift

Met felgekleurde lippenstift op zie je er meteen verzorgd uit en dat is precies de bedoeling. Je kunt de rest van je beauty routine overslaan terwijl iedereen denkt dat je veel moeite hebt gedaan om er zo verzorgd uit te zien.

6. Laat je nagels doen

Deze tip kost je waarschijnlijk de minste moeite. Neem acrylnagels. Je hoeft maar één keer in de twee à drie weken langs de nagelsalon te gaan om er altijd verzorgd uit te zien. Dat is die kleine investering wel waard.

Voor eens en voor altijd duidelijkheid: zó lang is je favoriete make-up houdbaar

Reageer op artikel:
Hoe je zo min mogelijk moeite hoeft te doen om er mooi uit te zien
Sluiten